Η Disney κυκλοφόρησε την πρώτη της επωνυμία οικιακών ειδών

Σύντομα, το πιο μαγικό μέρος στη Γη μπορεί να μην είναι πλέον μόνο η Disneyland, αλλά και το δικό σας διαμέρισμα.

Η Disney κυκλοφόρησε την πρώτη της επωνυμία οικιακών ειδών που ονομάζεται Disney Home, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα υπάρχοντα προϊόντα της, όπως παιδικά κλινοσκεπάσματα, ταπετσαρίες και ντεκόρ, καθώς και νέες εκδόσεις όπως έπιπλα κατά παραγγελία και επώνυμα κομμάτια.

View this post on Instagram

A post shared by Disney Home (@disneyhome)

«Καθώς τα σπίτια μας είναι πλέον πιο σημαντικά από ποτέ, θέλαμε να παρουσιάσουμε μια νέα μάρκα οικιακών ειδών που φέρνει την εμβληματική αφήγηση της Disney στους καθημερινούς χώρους διαβίωσης», είπε η εταιρεία στο Dezeen. “Το αποτέλεσμα είναι Disney Home.”

«Από τα πουά της Minnie Mouse μέχρι τις τολμηρές γραμμές του The Millennium Falcon», είπε η Liz Shortreed, Αντιπρόεδρος της κατηγορίας της Disney, «τα προϊόντα Disney Home έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρουν τη διασκέδαση στη λειτουργικότητα».

Credit: Disney Home

Η εταιρεία λέει ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα σε κάθε στυλ και προϋπολογισμό εσωτερικού χώρου. Για παράδειγμα, για την πολυτελή αγορά, συνεργάστηκαν με δημιουργικά για να φτιάξουν αντικείμενα που θα έβλεπες συνήθως στο Pottery Barn και όχι στο κατάστημα δώρων της Disneyland, όπως αυτά τα ειδώλια του Μίκυ Μάους από το γαλλικό στούντιο Leblon Delienne.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες ενημερώσεις μεταβαίνοντας στο @DisneyHome στο Instagram.

via apartmenttherapy

 

Πως να μαλακώσω το βούτυρο για γλυκά χωρίς μικροκύματα σε λίγα μόνο λεπτά

Πώς ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο του 19ου αιώνα έγινε ένα πανέμορφο εξοχικό σπίτι