Μπορείτε να κοιμηθείτε σε κρεμαστή τέντα <<αβοκάντο>> στο Βέλγιο, Ιδανικό camping για Millennials

Για όσους δεν είναι λάτρεις του ύπνου στο κρύο, σκληρό έδαφος, ο ύπνος σε ένα δεντρόσπιτο μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Και για πολλούς Βέλγους, αυτό το μικρό κάμπινγκ, που ονομάζεται Tranendreef, είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε μια καλοκαιρινή νύχτα.

Στο Borgloon, που βρίσκεται στο Limburg του Βελγίου, οι κατασκηνωτές μπορούν να περάσουν μια νύχτα σε αυτές τις τέσσερις μοναδικού σχήματος σκηνές που κρέμονται από δέντρα, ανέφερε το Reuters India. Οι σκηνές μοιάζουν με δάκρυ και στην πραγματικότητα έγιναν ως εγκατάσταση τέχνης. Όμως, από τότε που εγκαταστάθηκαν, έχουν εξελιχθεί σε τουριστικό αξιοθέατο από το 2011.

KRISTOF VRANCKEN
yankodesign.com

Ο καλλιτέχνης Dré Wapenaar δημιούργησε αρχικά τις σκηνές τη δεκαετία του 1990 στο πλαίσιο του φεστιβάλ τέχνης Pit Landscape στο Βέλγιο, το οποίο περιλαμβάνει έργα που συνδυάζουν τέχνη και φύση, σύμφωνα με τη Metro.

Το έργο τέχνης υποστηρίζει περιβαλλοντικούς ακτιβιστές που θέλουν να σταματήσουν την κοπή δέντρων (κόψιμο δέντρων). O Wapenaar έχει επίσης άλλες κατασκευές σκηνών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στο Bornem, κοντά στην Αμβέρσα, μία σε ένα πάρκο γλυπτών στις ΗΠΑ, μία σε ένα bed and Breakfast στη Γαλλία και τρεις σε ένα κάμπινγκ στην Ολλανδία, σύμφωνα με το Reuters. Ινδία.

Dré Wapenaar
belgesenroute.com

Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσο λίγες σκηνές, τείνουν να κρατούνται γρήγορα. «Οι σκηνές κρατούνται πλήρως κάθε καλοκαίρι, αλλά φέτος οι κρατήσεις έγιναν πολύ πιο γρήγορα. Αν είχαμε περισσότερες σκηνές, θα τις έπαιρναν επίσης κάθε μέρα του Ιουλίου και του Αυγούστου», δήλωσε η Katrien Houbey, επικεφαλής τουρισμού για το Borgloon στο Reuters India.

«Οι σκηνές μου είναι πολύ ακριβές για παραγωγή (εμπορικά)», είπε ο Wapenaar στο Reuters India. «Θα έπρεπε να το είχα σχεδιάσει με διαφορετικό τρόπο αν ήθελα να πουλήσω πολλά από αυτά… Δεν είμαι καλός σχεδιαστής προϊόντων, είμαι καλλιτέχνης».

Οι σκηνές είναι προσβάσιμες μέσω μιας σκάλας και όλες περιέχουν ένα στρώμα για ύπνο δύο ατόμων, ένα παγκάκι, μικρούς αποθηκευτικούς χώρους και ένα παράθυρο για να βλέπεις στο δάσος και τον νυχτερινό ουρανό. Έξω, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μπάνιο και μπάρμπεκιου, ανέφερε το Reuters India.

KRISTOF VRANCKEN

travelandleisure

 

Το… πολυτελές σπίτι στο δάσος

10 Πανάκριβα λάθη στη διακόσμηση και πώς να τα αποφύγετε