in

Villa MED | Mykonos Town – Eκπληκτική βίλα σε μοναδική τοποθεσία με θέα στην πόλη της Μυκόνου

Αυτή η εκπληκτική βίλα 6 υπνοδωματίων βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία με θέα στην πόλη της Μυκόνου και μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα.

Η βίλα των 400 τ.μ βρίσκεται σε οικόπεδο 680 τ.μ. Είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα και είναι πλήρως ανακαινισμένη με την εισαγωγή προηγμένης τεχνολογίας, που το καθιστά ανάμεσα στις πιο high tech βίλες του νησιού. Η κυκλαδίτικη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική συναντά το industrial chic σε αυτό το σπάνιο στολίδι μιας παραθεριστικής ιδιοκτησίας με αξεπέραστη θέα 270 μοιρών στον Άγιο Στέφανο, την Πάρο, την Αντίπαρο, τον Μπάο, τη Ρήνεια, τη Δήλο, τη Σίφνο, τη Σύρο, τη Σέριφο, την Κύθνο, την Κέα, τη Γυάρο και την Τήνο.

Το ακίνητο είναι σχεδιασμένο και διακοσμημένο με μινιμαλιστικές πινελιές, με 14 έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Τα έργα εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα θετικών vibes σε όλη τη Villa.

Ο εξωτερικός χώρος είναι απολύτως απλός και απλός με εξωτερικές σκάλες που συνδέουν τον επάνω όροφο με τον χώρο της πισίνας/κήπου, παρέχοντας την απαιτούμενη ανεξαρτησία στους επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στη βιοπισίνα 40τμ και να απολαύσουν την ηρεμία και την κομψότητα του περιβάλλοντος χώρου.

 

Το ισόγειο αποτελείται από χώρο στάθμευσης 2 αυτοκινήτων, κύρια είσοδο, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με μπάνιο όχι ιδιωτικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι.

Η μεγάλη βεράντα έχει άφθονο χώρο για φαγητό, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και απόλαυση της ανεμπόδιστης θέας. Ένα ενσωματωμένο επαγγελματικό μπάρμπεκιου είναι επίσης στη διάθεσή σας.

artlifeconcept instagram
artlifeconcept instagram
artlifeconcept instagram

Το επάνω επίπεδο έχει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια (ξεχωριστά κρεβάτια 1mx2m στρώμα το καθένα) με ιδιωτικό μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και WC.


Το ακίνητο προστατεύεται από συναγερμό ασφαλείας συνδεδεμένο με την αστυνομία και καλύπτεται από ασφάλιση αστικής ευθύνης σε περίπτωση ατυχήματος.

Η πισίνα διαθέτει σύστημα κολύμβησης με αντίσταση, υδρομασάζ που λειτουργεί με τηλεχειριστήριο και επιλογή διαφορετικών χρωματικών σεναρίων φωτισμού.

Book an ArtLife Concept Property here 

Ο Σοκαριστικός Λόγος που τα Ψυγεία Σήμερα Κλείνουν με Μαγνήτη

Αυτή η μίνι κατοικία 37 τ.μ. με προνομιακό μπαλκόνι ξέρει πως να εκμεταλλεύεται το φυσικό φως.