in

Διασκεδαστικά και ελκυστικά σχέδια για παράθυρα στέγης

Πολλά νέα κτίρια διαθέτουν διαμερίσματα με παράθυρα οροφής.

Οι δυνατότητες που προσφέρουν στη διακόσμηση και τα σχέδια εσωτερικών χώρων είναι ατελείωτες, και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε. Δημιουργούν εξαιρετικούς χώρους διαβίωσης που είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες.

Ερωτεύεστε αμέσως το εσωτερικό του σπιτιού. Τα παράθυρα της στέγης είναι επίσης ένα ουσιαστικό μέρος μετατροπής των παλαιών κτηρίων σε μια ανακαίνηση. Παλαιότερα οι σοφίτες χρησίμευαν σαν αποθήκες, αλλά σήμερα μετατράπηκαν σε άνετους και λειτουργικούς χώρους, που επέκτειναν τα τετραγωνικά του σπιτιού.

Ο φυσικός φωτισμός και η σχεδίασή τους, δίνουν αέρα στο δωμάτιο και μια υπέροχη θέα στον ουρανό. Κάθε δωμάτιο κάτω από τα παράθυρα της οροφής μπορεί να είναι ζεστά και γεμάτο φυσικό φως.

Όταν βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες κάνεις όνειρα και σε προδιαθέτουν για ανακαίνιση.

Θέλετε να δώσετε προσωπικό και ιδιαίτερο στύλ στο σύγχρονο σπίτι, να βελτιώσετε τη λειτουργικότητά του, δημιουργώντας μια φωτεινή καλλιτεχνική πινελιά με τα παραδοσιακά και σύγχρονα αρχιτεκτονικά σχέδια. Μπορούν να εναρμονιστούν άνετα σε ένα μοντέρνο νεόκτιστο σπίτι, αλλά και σε ένα διαμέρισμα τελευταίου ορόφου. Ακόμη και άν το σπίτι σας έχει διαφορετικό σχεδιασμό, μπορείτε να επεκτείνετε τις διαστάσεις των παραθύρων , και να διακοσμήστε διαφορετικά το χώρο της σοφίτας.

Οι παρακάτω φωτογραφίες σίγουρα θα σας δώσουν έμπνευση. Μπορείτε να φανταστείτε ότι βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ενώ ακούτε και βλέπετε τη βροχή να πέφτει στο παράθυρό σας, ή να μαγειρεύετε στην αγαπημένη σας κουζίνα ενώ ακούτε τη βροχή.

Σκεφτείτε πόσο όμορφα θα είναι όταν είστε στην μπανιέρα σας απολαμβάνοντας τις ακτίνες του ήλιου.

 

el.gr

Μικρές καλύβες σαν βγαλμένες από παραμύθι

Το βιάγκρα ξεσηκώνει και… τα λουλούδια σου!