in

5 Τέλεια Σημεία Αποθήκευσης στην Κουζίνα που Συχνά Παραμελείτε

Αν έχετε απηυδήσει από την μικρή σας κουζίνα, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι ακόμη και στις πιο μικροσκοπικές υπάρχουν 6 σημεία που δεν έχετε σκεφτεί να αξιοποιήσετε. Δείτε ποια είναι αυτά και διπλασιάστε τον χώρο που θα έχετε στη διάθεσή σας.

Ο άδειος χώρος πάνω από την πόρτα της κουζίνας σας είναι φίλος σας Εκμεταλλευτείτε τον χώρο που βρίσκεται πάνω από την πόρτα της κουζίνας σας κρεμώντας αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να κρεμάσετε εκεί μεγάλα μπολ, ή να βάλετε ένα ράφι και να ακουμπήσετε εκεί πιατέλες ή βιβλία μαγειρικής.

thehomeissue_kouzina021

Μην ξεχνάτε το ταβάνι Αν έχετε φτάσει σε οριακό σημείο και καταριέστε την ώρα και τη στιγμή που αποφασίσατε να μείνετε σε αυτό το σπίτι με την τόσο μικρή κουζίνα, μην διστάσετε να βάλετε γατζάκια σε κάποιο σημείο του ταβανιού. Από εκεί μπορείτε να κρεμάσετε διάφορα σκεύη.

Tα πρόσθετα ραφάκια είναι αποθηκευτικά «θαύματα» Τα πρόσθετα ράφια είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσετε λίγο έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Βάλτε τα σε μέρη που “περισσεύουν”, όπως πολύ στενούς τοίχους ή πάνω από τους πάγκους σας.

37bcbf2894d648751904554d2b291c4e

Μην ξεχνάτε τον χώρο κάτω από τα πιο χαμηλά ντουλάπια σας Αν υπάρχει χώρος κάτω από τα χαμηλά ντουλάπια σας τότε μπορείτε να προσθέσετε συρτάρια και να αποθηκεύετε σε αυτά διάφορα αντικείμενα. Πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια.

Αξιοποιήστε τον χώρο πάνω από τα ντουλάπια Αν υπάρχει χώρος πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας σας τότε μπορείτε να βάλετε κάποια καλάθια (ψάθινα, όπως φαίνονται και στην φωτογραφία) και να αποθηκεύσετε μέσα σε αυτά σκεύη που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, τραπεζομάντηλα, πετσέτες κουζίνας καθώς και μεγάλα σκεύη που χρειάζεστε μόνο όταν έχετε σκοπό να μαγειρέψετε για πολύ κόσμο.

thehomeissue_kouzina031

2c51643a747bd7cb4d5994fabf778d4d

Via

Μοναδικά μάλλινα Χαλάκια φέρνουν τη Φύση στο σπίτι σας!

Οι «κρεμαστοί κήποι» του Βερολίνου