in

7 πράγματα που οι σικάτοι άνθρωποι έχουν σπίτι τους [εικόνες]

Μερικοί άνθρωποι έχουν την τέχνη να φτιάχνουν όμορφα σπίτια, σαν φωλιές. Είναι καλό να μαθαίνουμε από αυτούς. Συνήθως έχουν σπάσει τους κώδικες του ντιζάιν και μας μαθαίνουν πώς να κάνουμε έναν χώρο πιο σοφιστικέ και θεαματικό. Ποιά είναι τα μυστικά τους;

1. Ενα σημείο που μπορεί κάποιος να συγκεντρωθεί και να συζητήσει

chic1

Εκεί που αυτόματα θα πάει κάποιος να ξεκουραστεί και να καθήσει για λίγο μόνος. Εκεί θα πάει και με κάποιον φίλο για να συζητήσουν.

2. Κάτι οργανικό στο σπίτι

chic2

Κάτι ζωντανό μέσα στο σπίτι ή στο διαμέρισμα δεν χαρίζει μόνο ομορφιά αλλά και μια αίσθηση ζεστασιάς. Φυσικά πράγματα από φυσικά υλικά μπορούν κυριολεκτικά να προσθέσουν ζωή σε ένα δωμάτιο και να λειάνουν τις γωνίες, πράγμα που επιδρά και στην ψυχολογία.

3. Υφάσματα από γούνα

chic3

Είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν διακοσμούμε ένα δωμάτιο. Αλλά η γούνα, με την όψη και την υφή της, προσθέτει ενδιαφέρον και βάθος στο χώρο. Αλλιώς, ο χώρος δείχνει πάντα πιο κρύος.

4. Προσωπικά αντικείμενα

chic4

Τι είναι το σπίτι χωρίς τα αντικείμενα που αγαπάμε ή χωρίς τα ίχνη και τις αναμνήσεις από τις εμπειρίες που ζήσαμε; Είναι σπουδαίο να σκηνοθετήσουμε διακοσμητικά τη ζωή που ζήσαμε.

5. Κομμάτια ντιζάιν

chic5

Αυτό είναι ίσως δύσκολο για ορισμένους, γιατί απαιτούνται κάποια κονδύλια. Αξίζει τον κόπο, έστω και μια καρέκλα να είναι φίρμας.

6. Εκπλήξεις

chic6

Υπερβολικά πολλή τελειότητα δεν είναι καλό πράγμα όταν πρόκειται για ντιζάιν. Αφήστε ένα τουλάχιστον πράγμα που δεν θα το περιμένει κανείς και που ίσως να μη ταιριάζει με τα υπόλοιπα πράγματα, να σας εκπλήσσει καθημερινά.

7. Λευκές επιφάνειες

chic7

Οι άνθρωποι με στυλ γνωρίζουν τη δύναμη του λευκού χώρου που διψάει να γεμίσει με γουστόζικα αντικείμενα. Επιλέξτε κάποια σημεία στο σπίτι που αντέχουν το λευκό, χωρίς να είναι βαρετά.
via

Ένα πανέμορφο σπίτι στη Γαλλία σε vintage & βιομηχανικό στυλ

Μεταφέρεται όπου θες σε μία μέρα, κοστίζει 55.000 και το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές σαν βίλα