Φθινοπωρινή διακόσμηση με φυσικά προϊόντα από τον κήπο σας

Από το calicoandtwine.com

Τα εποχιακά προϊόντα είναι ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να διακοσμήσω το σπίτι μου οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Όχι μόνο είναι όμορφο, δημιουργώντας μια αίσθηση της τρέχουσας σεζόν, αλλά είναι απλά πρακτικό. Για παράδειγμα, αν έχω μερικά αχλάδια που πρέπει να ωριμάσουν πριν τα μετατρέψω σε σάλτσα, θα τα εκθέσω σε ένα καλάθι ή ένα μπολ στην κουζίνα κάπου.

Έχω επίσης κολοκύθες, κολοκυθάκια και διάφορα στο σπίτι. Οι βρώσιμες κολοκύθες θα παραμείνουν εκτεθειμένες μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών και στη συνέχεια θα αποθηκευτούν στο υπόγειο και θα τις τρώμε όλο το χειμώνα. Τα κρεμμύδια από τον κήπο τα πλέκουν και τα κρεμούν στην κουζίνα και τα παίρνουν όσο χρειάζεται, και τα κοτσάνια από το σκόρδο που καλλιεργήσαμε έχουν στεγνώσει και τοποθετηθεί σε διάφορα καλάθια και σκεύη.

Κολοκυθάκια και κολοκύθες

Εμφανίστε τα στο σπίτι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Σε πάγκους, περβάζια, μανδύες και εστίες. Μόλις ξεκινήσετε τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα, οι εδώδιμες ποικιλίες μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν σε δροσερό μέρος και να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

calicoandtwine.com
calicoandtwine.com
calicoandtwine.com
calicoandtwine.com
calicoandtwine.com
calicoandtwine.com
calicoandtwine.com
calicoandtwine.com

Στην καρδιά της Αθήνας, ένα τυπικό διαμέρισμα βρίσκει την πολύχρωμη ταυτότητά του

Πώς μπορείτε να διορθώσετε τις ρωγμές στον τοίχο σας