Έτσι θα είναι το πρώτο 3D printing ξενοδοχείο στον κόσμο -Εμπνευσμένο από το τοπίο της ερήμου

To πρώτο 3D ξενοδοχείο θα το κατασκευάσει η εταιρεία που έχει συμβόλαιο με την NASA για να φτιάξει σπίτια στην Σελήνη και στον Άρη.

Ο λόγος για την κατασκευαστική εταιρία Icon που παρουσίασε στο κοινό το επόμενο project της, ένα 3D-Printed ξενοδοχείο που αναμένεται να χτιστεί στην έρημο του Τέξας.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στα πέριξ της μικρής πόλης Μάρφα και θα ξεκινήσει να χτίζεται το 2024. Θα αποτελείται από ένα συγκρότημα 3D-Printed κτηρίων, ένα infinity pool, ένα spa και ένα καλλιτεχνικό στούντιο.

Εμπνευσμένο από το ερημικό τοπίο του Τέξας αλλά και από το… διαστημικό πορτφόλιο της εταιρίας, το design του ξενοδοχείου είναι κάτι ανάμεσα σε ιγκλού, αμμόλοφο και διαστημικό σταθμό, αποτελώντας ένα αρχιτεκτονικό στολίδι στη μέση της ερήμου. «Θα είναι λες και εξυψώθηκε απ’ ευθείας από το αμμώδες έδαφος» δήλωσαν οι αρχιτέκτονες του έργου, το οποίο αναμένεται να έχει έκταση 60 στρεμμάτων.

Το θέρετρο θα συμπεριλαμβάνει επίσης 3D-Printed σπίτια των οποίων το μέγεθος θα κυμαίνεται από τα εκατό μέχρι τα 200 τετραγωνικά μέτρα.

Ο CEO της Icon, Τζέισον Μπάλαρντ, δήλωσε τα εξής: «Οι μοναδικές αρχιτεκτονικές δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία του 3D Printing είναι μόνο η αρχή».

Φωτογραφία: ICON
Φωτογραφία: ICON
Φωτογραφία: ICON
Φωτογραφία: ICON
Φωτογραφία: ICON

via bovary.gr

θα Μπορείτε να Βλέπετε Όλα όσα Συμβαίνουν στο Σπίτι σας ενώ Λείπετε Με Αυτό το Gadget

Από παλιό αρχοντικό σε αναπαλαιωμένο σπίτι με βιομηχανικές πινελιές στην Ιταλία