Ένα ρουστίκ εξοχικό στην Ίμπιζα γεμάτο με μια αντισυμβατική συλλογή επίπλων και αντικειμένων

Η Rοze de Witte και ο Pierre Traversier έφεραν ανανεωμένη ζωντάνια στη ρουστίκ ισπανική αγροικία τους στην ύπαιθρο της Ίμπιζα.

Το ζευγάρι, περιοδικό και συντάκτρια περιοδικό  και πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας αντίστοιχα, αγόρασε το σπίτι για να βρει ανάπαυλα από την πολυάσχολη επαγγελματική του ζωή και χρησιμοποίησε τον λευκό εσωτερικό χώρο ως καμβά για την προσωπικότητά του.

Gaelle Le Boulicaut

Πιάτα στοιβάζονται ψηλά στην κουζίνα σε ράφια που έχουν σκαλιστεί στους τοίχους.

Gaelle Le Boulicaut
Gaelle Le Boulicaut

Η λευκή φίνκα καλωσορίζει τους επισκέπτες μέσα από έναν μεγάλο, εκτεταμένο κήπο που οδηγεί προς το εξίσου μεγάλο σπίτι. Φωτεινοί αστερισμοί από απροσδόκητα μεταχειρισμένα αντικείμενα και υφάσματα από όλο τον κόσμο ζεσταίνουν το εσωτερικό του σπιτιού. Ακάλυπτα ξύλινα δοκάρια και ψημένα χωμάτινα δάπεδα τρέχουν σε όλο το σπίτι, καθώς πολύχρωμα χαλιά και υφάσματα από την Ευρώπη και την Αφρική φωτίζουν τους χώρους. Μικρά χαρακτηριστικά υπαινίσσονται την τοποθεσία του νησιού. Το σαλόνι του επάνω ορόφου βλέπει χειροποίητα ξύλινα σκάφη από τη Μαγιόρκα να κρέμονται πάνω από καρέκλες από ζαχαροκάλαμο, ενώ οι υπαίθριοι χώροι μπάνιου παραπέμπουν σε διακοπές στην παραλία.

Αντί να προσθέσει ένα μπάνιο και να ελαχιστοποιήσει τον χώρο στην κύρια κρεβατοκάμαρα, ο De Witte επέλεξε να συμπεριλάβει έναν μικρό νιπτήρα. Ταιριάζει με το ρουστίκ στυλ,  αποτελείται από ένα μικρό τραπέζι αγροκτήματος με πέτρινο νεροχύτη. Το πραγματικό μπάνιο, το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο από τη βεράντα (μια μικρή ιδιορρυθμία της γοητευτικά αντισυμβατικής διαρρύθμισης του σπιτιού) με αυθεντικά εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια πάνω.

Gaelle Le Boulicaut

Η μπανιέρα, η εσοχή του ντους και τα ράφια έχουν ενσωματωθεί στους λευκούς τοίχους.

Gaelle Le Boulicaut
Gaelle Le Boulicaut
Gaelle Le Boulicaut
Gaelle Le Boulicaut
Gaelle Le Boulicaut
Gaelle Le Boulicaut

houseandgarden

Ζευγάρι κατασκεύασε αυτό το σπίτι που είναι μόλις 40 τετραγωνικά!

Πώς να Ανανεώσετε Πλήρως έναν Καναπέ που Έχει «Κάτσει»!