Ένα πολύχρωμo loft στο Άμστερνταμ με ξύλινα δοκάρια

Είστε έτοιμοι για λίγο χρώμα; Κατευθυνόμαστε στο Άμστερνταμ για να περιηγηθούμε σε ένα υπέροχο μοναδικό σπίτι που είναι γεμάτο χρώμα και γοητεία. Το διαμέρισμα σοφίτας βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτήριο που χρονολογείται από το 1889 και βρίσκεται στους τελευταίους ορόφους, επομένως έχει κεκλιμένες οροφές και ακόμα καλύτερα, πολλά εμφανή ξύλινα δοκάρια.

Το αρχοντικό βρίσκεται στη γωνία που σημαίνει ότι έχετε παράθυρα στις δύο πλευρές, γεγονός που κάνει τα δωμάτια φωτεινά. Παρά τα δοκάρια και τις κεκλιμένες οροφές, χάρη στις ψηλές οροφές τα δωμάτια είναι ευάερα και ευρύχωρα.

Ολόκληρο το σπίτι είναι διακοσμημένο με χρώματα, από έναν έντονο ροζ καναπέ μέχρι έναν πολύχρωμο ριγέ τοίχο. Και οι χώροι σε χωριστά επίπεδα δημιουργούν ένα διασκεδαστικό και δυναμικό σπίτι γεμάτο χαρακτήρα.

Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, τα παράθυρα βλέπουν το de Amstel και το De Pijp, μια από τις πιο γοητευτικές περιοχές του Άμστερνταμ.

Με μια τόσο υπέροχη θέα στο ιστορικό κέντρο του Άμστερνταμ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πρόσθεσαν ένα κάθισμα στο παράθυρο. Τι υπέροχος χώρος για να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τις βάρκες ή να διαβάσετε ένα βιβλίο.

Ο κίτρινος τοίχος προσθέτει μια ηλιόλουστη πινελιά στην κουζίνα. Μια μεγάλη τραπεζαρία με vintage καρέκλες παρέχει άφθονο χώρο για δείπνα.

Στο μπάνιο, πρόσθεσαν ένα πιο διακριτικό χρώμα με αυτούς τους γήινους ροζ τοίχους.

Αυτό το πολύχρωμο διαμέρισμα σοφίτας είναι προς πώληση στο Keizerskroon Makelaars

thenordroom

Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πολυτελές

Λεωφορείο – θερμοκήπιο μαθαίνει στα παιδιά για την αστική καλλιέργεια