Έφτιαξαν την αυλή των ονείρων τους στην ταράτσα: έγινε υπέροχη!

Έχει έκταση 200 τετραγωνικά μέτρα και οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να μετατρέψουν την αχρησιμοποίητη ταράτσα τους σε έναν υπέροχο κήπο! Με άφθονα διακοσμητικά φυτά και χοντρούς φράκτες που θα αποτελέσουν επίσης μέρος αυτής της προβλεπόμενης μεταμόρφωσης.

Η αρχική κατασκευή έχει ενημερωθεί για να μετατραπεί σε στεγασμένο χώρο, με συρόμενες γυάλινες πόρτες από τις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βεράντα με πέργκολα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο έργο του οποίου ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε από τους σχεδιαστές τοπίου του Febo Garden, οι οποίοι κατάφεραν να δώσουν μια νέα ζωή σε αυτή την εντελώς εγκαταλειμμένη ταράτσα στον τελευταίο όροφο.

Το δάπεδο της ταράτσας είναι σε αξιοθρήνητη κατάσταση, πολύ βρώμικο και φαίνεται η έλλειψη συντήρησης που είχε με την πάροδο του χρόνου, η οποία είναι πιθανό να έχει καταστρέψει τη στεγάνωσή της. Η θυρίδα πρόσβασης στην οροφή που φαίνεται στο κάτω μέρος της εικόνας, όπως οι πλίνθινοι θώρακες, παρουσιάζουν πολύ κακή εμφάνιση.

FEBO GARDEN LANDSCAPE

Σε αυτή την αχρησιμοποίητη και σε κακή κατάσταση στέγη υπήρχε μια μικρή κατασκευή που είναι η πρόσβαση στην ταράτσα, η δομή της ήταν καλή, αλλά η χρήση της ελάχιστη. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να επεκταθεί και να τοποθετηθεί δάπεδο σε ολόκληρη την οροφή, κάτι που απαιτήθηκε για την πλήρη μεταμόρφωση του χώρου.

FEBO GARDEN LANDSCAPE

Πριν από την εκτέλεση του νέου δαπέδου της οροφής, το υπάρχον δάπεδο ανυψώνεται και ισοπεδώνεται με τσιμεντοκονία και αργότερα στεγανοποιείται ξανά για την εξάλειψη πιθανών διαρροών. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στη στεγανοποίηση των αποχετεύσεων που εκκενώνουν το νερό της βροχής.

FEBO GARDEN LANDSCAPE

Μόλις η οροφή ισοπεδωθεί με τσιμεντοκονία, κατευθύνοντας το νερό της βροχής στις αποχετεύσεις με αυτήν την ισοπέδωση, στεγανοποιείται, προστατεύεται και αυτή η στεγανοποίηση με τσιμεντοκονία και από πάνω τοποθετείται το τεχνητό γρασίδι, το οποίο έχει διατρήσεις στην κάτω πλευρά του για την αποστράγγιση του νερού της βροχής.

FEBO GARDEN LANDSCAPE

Εκτός από τη βεράντα με την πέργκολα, το γκαζόν και τις ζαρντινιέρες με φράκτες, αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να έχουν έναν πολύ μοναδικό χώρο στην ταράτσα για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο και τον καθαρό αέρα, για τον οποίο σχεδίασαν μια πολύ ιδιαίτερη γωνιά σε αυτό. τοποθεσία που βλέπουμε σε αυτή την εικόνα.

Βλέπουμε μια βεράντα σκεπασμένη με πέργκολα και καφασωτό, στην κάτω πλευρά της οποίας έχει τοποθετηθεί τέντα όταν επιθυμείται να μην περάσει ούτε μια αχτίδα ήλιου. Ένα τραπέζι έχει τοποθετηθεί σε ένα ξύλινο κατάστρωμα που δημιουργεί έναν άνετο χώρο στον οποίο έχετε πρόσβαση από συρόμενες γυάλινες πόρτες.

FEBO GARDEN LANDSCAPE

Εδώ βλέπουμε τις ζαρντινιέρες με τα αναρριχώμενα φυτά τους στην προέκταση του ταμείου. Διακρίνουμε το σκούρο πράσινο του τεχνητού χόρτου, τα καλά τοποθετημένα μονοπάτια και τον μεγάλο χώρο για μπάρμπεκιου στα αριστερά της εικόνας.

Τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε σε αυτόν τον απίστευτα μεταμορφωμένο χώρο;

FEBO GARDEN LANDSCAPE
FEBO GARDEN LANDSCAPE

 

FEBO GARDEN LANDSCAPE
FEBO GARDEN LANDSCAPE
FEBO GARDEN LANDSCAPE

homify.es

Δρόμος στο Παρίσι έγινε «κόλαση» για τους κατοίκους λόγω Instagram

Από ταπεινή κατασκευή σε βιώσιμο σπίτι: έτσι έχει ανακαινιστεί αυτό το σπίτι που βρίσκεται στην εξοχή