Αυτό το μικροσκοπικό σκάφος σπίτι είναι μια εκπληκτική πλωτή καμπίνα Off-Grid

Η συλλογή Koroc V Vacation έχει σχεδιαστεί για παραθεριστές που επιλέγουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο νερό. Τοποθετημένο στο Papineauville του Κεμπέκ του Καναδά, το Daigno Evolution on Water διαθέτει μια σειρά από ευέλικτα εμπορεύματα που έχουν αναπτυχθεί για τους λάτρεις της φύσης και τους λάτρεις του ψαρέματος.

Το Koroc V έχει μεγαλύτερη καμπίνα και κατάστρωμα εξοπλισμένο με άνετους αδιάβροχους καναπέδες. Υπάρχει μια ποικιλία προαιρετικών εργαλείων που επιτρέπει στους πελάτες να εξατομικεύουν το Koroc V σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Από το 2019 το σκάφος έχει μεγαλύτερη καμπίνα για να φιλοξενήσει διπλό στρώμα, μεγαλύτερο κατάστρωμα που επιτρέπει πάγκους έως και 72 ιντσών, πίσω κατάστρωμα 30 ιντσών για είσοδο στον εξωλέμβιο κινητήρα και πόρτα πίσω από την καμπίνα για είσοδο στο πίσω κατάστρωμα και ανεμιστήρα οροφής μέσα στην τουαλέτα. Περιλαμβάνουν φωτοβολταϊκό πάνελ 330 watt, πρίζα USB, γραφείο φαγητού σε τηλεσκοπικό κύλινδρο που διευκολύνει τη μετάβαση στο στρώμα, επιπλέον δίχτυα αποθήκευσης σε διάφορους χώρους της καμπίνας και πολλές άλλες νέες επιλογές μαζί με μια αιώρα στο κατάστρωμα.

howtoinstructions.net

20 Ανθοδοχεία για να κάνετε τη διαφορά!

5 Τρόποι για να διακοσμήσεις τα παράθυρα του σπιτιού!