Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση της φετινής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

Το άρωμα ενός κεριού από έλατο πλανάται στον αέρα. Στο βάθος παίζουν vintage χριστουγεννιάτικοι δίσκοι. Έχετε μόλις σχολάσει από τη δουλειά για σήμερα και είστε τυλιγμένοι με μια υπέροχη κουβέρτα από ψεύτικη γούνα. Τι λείπει από αυτή τη γιορτινή κατάσταση νιρβάνα;

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι διακοσμημένο με γούστο, διατηρώντας παράλληλα μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας στο σπίτι. Ευτυχώς, υπάρχει μια τάση του TikTok που προσφέρει ακριβώς αυτό: Ο λόγος για τους φιόγκους στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αλλά η τάση αυτή δεν έχει να κάνει τόσο με τον ίδιο τον φιόγκο όσο με τον τρόπο που τον στυλιζάρετε. Ενώ οι φιόγκοι παλιά ήταν πιο παραδοσιακοί ή οριακά κακόγουστοι (σκεφτείτε: καρό, έντονο κόκκινο βελούδο, τεράστιες γκλίτερ ποικιλίες), πλέον οι φιόγκοι είναι πιο λεπτοί και έρχονται σε πιο ήπιους τόνους και υφές. Για παράδειγμα, στο παραπάνω TikTok, οι φιόγκοι είναι ένα μείγμα από κρεμ, γκρι και αποχρώσεις φασκόμηλου – και χρησιμοποιούνται ως το μοναδικό αξεσουάρ στο δέντρο.

Φωτογραφία: MCGEE AND CO.

Μπορείτε, επίσης, να παραλείψετε τους πραγματικά μεγάλους φιόγκους με τα έντονα σχέδια και να επιλέξετε πιο κομψά, πιο διακριτικά στυλ (π.χ. βελούδο ή ορείχαλκο). Αυτό όχι μόνο αναβαθμίζει αμέσως ένα δέντρο, αλλά σας επιτρέπει επίσης να παίξετε με διαφορετικά σχήματα φιόγκων, χρώματα και υφές για να του δώσετε ένα θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Το παραπάνω δέντρο χρησιμοποιεί λεπτούς ορειχάλκινους φιόγκους και ένα μείγμα μπορντό, κρεμ και μπλε πινελιές συγκεντρώνουν τη χρωματική παλέτα.

Και ένα δέντρο γεμάτο φιόγκους δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε εντελώς τα υπόλοιπα στολίδια. Σε ένα άλλο TikTok, η σχεδιάστρια Shea McGee μοιράζεται: «Πριν ξεκινήσω να στολίζω το δέντρο μου, φροντίζω να έχω μια χρωματική παλέτα στο μυαλό μου… αυτό το δέντρο αναδεικνύει όλα τα όμορφα γυάλινα στολίδια που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια. [Επέλεξα μια μπλε και καφέ χρωματική παλέτα] και ήξερα ότι ήθελα να φτιάξω ένα δέντρο με πούλιες. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το ασημένιο χρώμα στις πούλιες δένει με τη ζεστασιά της βελούδινης κορδέλας».

View this post on Instagram

A post shared by Justin & Chelsi, Laine & Layne (@laineandlayne)

Ψάχνετε περισσότερες ιδέες για το πώς να δοκιμάσετε την τάση στο δικό σας δέντρο; Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να ακολουθήσετε. Η πιο εύκολη και φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή είναι να πάρετε κάποια κορδέλα και να φτιάξετε μόνοι σας τους φιόγκους. Χάρη στο TikTok, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για το πώς να δέσετε τον τέλειο φιόγκο.

bovary.gr

Tips Για Μια Country Τραπεζαρία Με Χαρακτήρα

Αυτό το σπίτι προς πώληση φαίνεται όμορφο – αλλά όσοι το είδαν αρνήθηκαν να το αγοράσουν εξαιτίας αυτού που υπήρχε μέσα