in

Αγροικία του 16ου αιώνα αποκαταστάθηκε σε γοητευτική βίλα διακοπών στην Ιταλία

Μια αγροικία του 16ου αιώνα στην Περούτζια, Ιταλία ανακαινίστηκε όμορφα το 2015 από την Special Umbria.

Το σπίτι των 4.843 τετραγωνικών ποδιών (450 τετραγωνικών μέτρων) μετατράπηκε σε μια υπέροχη βίλα διακοπών που ονομάζεται “Posabile”.

Περιτριγυρισμένο από τη φύση, αυτό το χαλαρωτικό σπίτι προσφέρει πολλούς χώρους για να χαλαρώσετε, με το υπνοδωμάτιο να προσφέρει μια όαση που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Εξωτερικά, θα βρείτε δύο θερμαινόμενες πισίνες (μία για νήπια) και χαλαρωτικούς χώρους lounge που περιβάλλονται από δάσος.

Αυτό το ειδυλλιακό σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως και δώδεκα επισκέπτες, με εύκρατο κλίμα που είναι ιδανικό για διακοπές όλο το χρόνο. Αυτό το σπίτι είναι ξεχωριστό για διάφορους λόγους: είναι γεμάτο ιστορία και γοητεία, έχει μοναδικό αγροτικό σχεδιασμό, προσφέρει εκπληκτική θέα στις πόλεις Panicale και τη λίμνη Trasimeno με τα βουνά της Τοσκάνης στο πίσω μέρος.

Θα έχετε πλήρη ιδιωτικότητα σε αυτήν την εξοχή κατοικία … και είναι η τέλεια απόδραση για οικογένειες ή με μια ομάδα φίλων.

Αυτή η ιταλική εξοχική βίλα έχει αποκατασταθεί λαμπρά στην παλιά της αίγλη, διατηρώντας τους πέτρινους τοίχους και τα ξύλινα δοκάρια για επιπλέον χαρακτήρα.

onekindesign.com

Στυλιστικές συμβουλές για να έχετε μια κρεβατοκαμαρα “βγαλμένη” από περιοδικό

18 απλές και οικονομικές ιδέες που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας!