Στυλιστικές συμβουλές για να έχετε μια κρεβατοκαμαρα “βγαλμένη” από περιοδικό

Αν θέλετε να μετατρέψετε το κρεβάτι σας στο αστέρι της κρεβατοκάμαρας, αυτές οι συμβουλές θα σας φανούν πολύ χρήσιμες για να έχετε ένα υπνοδωμάτιο βγαλμένο από περιοδικό.

Στυλιστικές συμβουλές: 

Αφράτο

Για τις κρύες μέρες, δεν υπάρχει τίποτα σαν να παίζεις με διαφορετικές απαλές υφές (βελούδο, μοχέρ, βαμβάκι…) αλλά όχι πολύ βαριές, οπότε όταν κινείσαι ενώ κοιμάσαι δεν θα σε ενοχλούν.

Λευκά είδη

Εάν έχετε αμφιβολίες, ποντάρετε στο λευκό. Είναι η τέλεια ουδέτερη βάση με την οποία μπορείτε να συνδυάσετε μαξιλάρια και υφασμάτινα αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα και ακόμη και σχέδια.

Χρώματα  

Επιλέξτε μια ζεστή σειρά που δίνει στην κρεβατοκάμαρα έναν ζεστό και φωτεινό αέρα ταυτόχρονα.
Μαξιλάρια. Είναι μια πιο σημαντική λεπτομέρεια από όσο φαίνεται. Είναι βασικό να έχουν ανάλογο μέγεθος με το κρεβάτι και να είναι πάντα μονός αριθμός γιατί το στήσιμο είναι πιο casual. Μην ξεπεράσετε τον αριθμό, γιατί ένα κρεβάτι με πάρα πολλά μαξιλάρια στο τέλος θα είναι άβολο.

Καρό και κουβέρτες

Κρατήστε τα για το πόδι του κρεβατιού και επιλέξτε τα στις ίδιες αποχρώσεις με τα μαξιλάρια ή τα τεταρτημόρια. Τοποθετήστε τα καλύπτοντας το κάτω τρίτο του κρεβατιού και επιλέξτε κομμάτια διαφορετικών μεγεθών, ώστε να μπορείτε να τα κλιμακώσετε από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

casasideas

DIY: Πώς να Μετατρέψετε ένα Απλό Ξύλινο Κιβώτιο σε ένα Μίνι Wine Bar

Αγροικία του 16ου αιώνα αποκαταστάθηκε σε γοητευτική βίλα διακοπών στην Ιταλία