in

Farmhouse: Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για μια σύγχρονη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για τον μοντέρνο σχεδιασμό αγροικιών έχει ανέβει στα ύψη – και για έναν καλό λόγο – όλοι θέλουμε έναν τρόπο να ζήσουμε έναν χαλαρό τρόπο ζωής που περιβάλλεται από ομορφιά.

Η διακόσμηση πρέπει να είναι ζεστή και χαλαρή, και όχι υπερβολική ή επίσημη – σε τελική ανάλυση, αυτό το στυλ είναι φιλόξενο και χρησιμεύει για να διευκολύνει τον τόπο συγκέντρωσης για την οικογένεια και τους φίλους.

Από πρακτική άποψη, αυτή η μοντέρνα αγροικία είναι χτισμένη για οικογενειακή ζωή!

Τίποτα δεν είναι πολύ πολύτιμο ή αναντικατάστατο – μετά από όλα, όταν τα παιδιά σας έρχονται βρεγμένα από μια κουραστική μέρα στην πισίνα, δεν θέλετε να στάζουν σε όλο το ξύλο μαόνι. Ο καλύτερος τρόπος για να ζεσταθείτε και να χαλαρώσετε σύγχρονες σιλουέτες, είναι να συνδυάσετε vintage και ρουστίκ έπιπλα και αξεσουάρ.

Η παράθεση παλαιών και νέων, γραμμικών μορφών με οργανικά σχήματα είναι αυτό που δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον.

Προχωρώντας μέσα, βρίσκουμε το «μοντέρνο» μέρος της σύγχρονης αγροικίας. Οι εσωτερικοί χώροι αυτού του στιλ χαρακτηρίζονται από καθαρή, μινιμαλιστική διακόσμηση με ζεστά, χαλαρωτικά χρώματα και η μοντέρνα επίπλωση αναμιγνύεται με vintage και ρουστίκ κομμάτια. Ενώ το εσωτερικό δεν πρέπει να είναι μονοχρωματικό, η διατήρηση των τόνων ουδέτερη επιτρέπει μια ελαφριά και ευάερη ενέργεια. Οι σύγχρονες αγροικίες παίρνουν στοιχεία από το σκανδιναβικό σχέδιο για να διατηρούν τους τόνους χαλαρωτικούς και συνεκτικούς.

Ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον στους εσωτερικούς χώρους είναι να κάνετε αντίθεση με κρέμες και λευκούς τόνους με γήινες αποχρώσεις και παλαιωμένο ξύλο. Αγαπάμε ιδιαίτερα την εμφάνιση των σύγχρονων κουζινών με ζεστά χρώματα ξύλου:

bornonbowery.com

Τραπεζάκι στο μπράτσο της πολυθρόνας

Ούτε συρταριέρες, ούτε ράφια: Δημιούργησε επιπλέον χώρο σε ένα μικρό μπάνιο τη νέα χρονιά με πρωτότυπο τρόπο