in

Διαλεξτε τον ιδανικο φωτισμο για τον κηπο σας

Όσο εντυπωσιακός και να δείχνει ο κήπος μας κατά την διάρκεια της ημέρας, το βράδυ θα χάσει ένα κομμάτι από την αίγλη του αν δεν φροντίσουμε να τον φωτίσουμε με τον σωστό τρόπο.

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές επιλογές για φωτισμό κήπου, όπως μεγάλα σποτ (τα οποία ιδανικά τα στρέφουμε στα σημεία που επιθυμούμε να τονίσουμε, όπως δέντρα, πέτρινους τοίχους κ.α.) και μικρά σποτάκια που τοποθετούνται σε πεζούλια ή κατά μήκος του εδάφους, δίνοντας ένα ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα.

Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταινίες led, κεριά, ηλιακά φαναράκια ή ακόμη και να κατασκευάσουμε τα δικά μας φαναράκια από διάφορα υλικά.

fws8

fws9

fws10

fws12

fws12

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Εκτός από το να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε για τον κήπο, μπορείτε να δοκιμάσετε και να κάνετε τις δικές σας κατασκευές, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο.
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ
Ένα στήριγμα για ράφια + ένα φαναράκι ρεσώ = πρωτότυπο και οικονομικό κρεμαστό φαναράκι για τον κήπο ή τη βεράντα! Αν αποφασίσουμε να τα πολλαπλασιάσουμε κιόλας, θα έχουμε σαν αποτέλεσμα έναν απαλό φωτισμό για τον κήπο μας (και μην ξεχνάμε την ρομαντική ατμόσφαιρα) . diy

Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους μεταλλικούς γάντζους που χρησιμεύουν στο να κρεμάμε γλάστρες και να αντικαταστήσουμε τα φαναράκια ρεσώ με ηλιακά φαναράκια.
katask5Via

8 διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμμύδι

Εκκλησίες που μεταμορφώθηκαν σε εντυπωσιακά σπίτια