in

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα προκατασκευασμένα σπίτια.

Τα προκατασκευασμένα σπίτια δεν είναι μια μόδα που σε λίγα χρόνια θα είναι παρελθόν. Είναι μια επένδυση για το μέλλον.

  1. ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!
    Ανάλογα με την κατασκευή του κάθε προκατ σπιτιού, ο χρόνος κατασκευής κυμαίνεται από 3 ως 4 μήνες. Οι προκατασκευασμένες κατοικίες μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον διαθέσιμο χώρο που υπάρχει. Ο σκελετός κατασκευάζεται στο εργοστάσιο διαδικασία η οποία διαρκεί το πολύ 3 με 4 ημέρες.

  2. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.

    Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών τα προκατασκευασμένα σπίτια φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε σεισμικές δονήσεις καθώς και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

Παρόλο που οι κλασικές κατοικίες σας περιορίζουν αναφορικά με την διαρρύθμιση του σπιτιού σας, αυτοί οι περιορισμοί δεν υφίστανται στις προκατ κατοικίες. Μπορείτε να προσθέσετε πόρτες και παράθυρα σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε χωρίς να επηρεάζεται η αρχιτεκτονική του δόμηση, ώστε τελικά να έχετε το σπίτι «των ονείρων σας».

4.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Επενδύοντας σε μια προκατασκευασμένη κατοικία σίγουρα θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Επειδή ουσιαστικά η προκατ οικία κατασκευάζεται στο εργοστάσιο, απαιτεί λιγότερα μεροκάματα, ενώ υπογραμμίζεται ότι το μεροκάματο είναι πιο χαμηλό για ένα εργάτη σε σύγκριση με την κλασική οικοδομή, επομένως κατεβαίνει και όλος ο προϋπολογισμός της οικίας.

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Για να ξεκινήσει η κατασκευή της προκάτ οικίας στο εργοστάσιο πρέπει να έχετε όλο το ποσό των χρημάτων που χρειάζονται. Αν ωστόσο οι οικονομίες σας δεν αρκούν, μπορείτε να πάρετε ένα κατασκευαστικό δάνειο, ώστε να συμπληρώσετε το ποσό που χρειάζεστε.

maisondecoration.gr

Θα ήσασταν ευτυχισμένοι σε αυτό το μικρό διαμέρισμα;

Αρχιτέκτονας κλήθηκε να μεταμορφώσει έναν αχυρώνα σε πολυτελή κατοικία!