in

Μοντέρνα Αφρικάνικη διακόσμηση για όλο το χρόνο!

Διακοσμήστε το σπίτι σας με θέμα τη ζούγκλα και δώστε του χρώμα και ζωντάνια για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η jungle διακόσμηση

ταιριάζει πολύ στο σπίτι σας τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Τον χειμώνα είναι καλό να χρησιμοποιούνται πιο σκούρες αποχρώσεις, animal prints και πιο βαριά υλικά, ενώ το καλοκαίρι η διακόσμηση έχει έντονα χρώματα και πολύ πράσινο. Η διακόσμηση με θέμα τη ζούγκλα περιλαμβάνει πολύ χρώμα, τη χρήση διαφορετικών υλικών, και στοιχεία με έμπνευση από τη φύση.

Bamboo

Χρησιμοποιήστε το bamboo στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε ένα ωραίο κεφαλάρι από bamboo, καθώς και μια συρταριέρα. Με μερικά μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις με θέμα τη ζούγκλα και έναν μεγάλο πίνακα με θέμα από την άγρια φύση θα έχετε καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέχνη

etsy.com

Η τέχνη που χρησιμοποιούμε στους τοίχους του σπιτιού μας πολλές φορές μπορεί να καθορίσει και να δώσει μεγάλη βοήθεια στο στιλ που θέλουμε να πετύχουμε. Μπορείτε να κρεμάσετε πίνακες με έμπνευση από τη ζούγκλα, μάσκες από ξύλο, ή αφρικάνικα διακοσμητικά τοίχου. Αν είστε φαν αυτής της jungle διακόσμησης όλον τον χρόνο, τότε επιλέξτε πίνακες σε ουδέτερους τόνους και γήινες αποχρώσεις για να μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε χειμώνα και καλοκαίρι.

Εξωτικά πουλιά

Για ακόμα πιο πετυχημένο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε σε κάποιο σημείο της διακόσμησής σας εξωτικά πουλιά σε έντονες αποχρώσεις. Μπορεί είτε να τα βάλετε σε κάποιο μαξιλαράκι, είτε σε πίνακα ή ακόμα και σε κάποιο ριχτάρι ή κάλυμμα πολυθρόνας.

Προσέξτε μόνο τον κίνδυνο της υπερβολής. Είναι ωραίο ένα σαλόνι να είναι σε ουδέτερους τόνους και να έχει μια πολυθρόνα ντυμένη με σχέδιο εξωτικών πουλιών ή δένδρων αλλά είναι υπερβολικό να επιλέξετε έντονα jungle prints για πολλές επιφάνειες: καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες που όλα να έχουν.

Πνευστά

Τα ξύλινα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν στην Αφρική είναι ένα πολύ καλό είδος διακόσμησης αν θέλετε να πετύχετε τη jungle διακόσμηση χωρίς πολύ κόπο. Προσέξτε να μην το παρακάνετε και προτιμήστε να μην κρεμάτε τα όργανα στον τοίχο αλλά να τα ακουμπάτε σε διάφορες γωνιές.

 

Φυτά

etsy.com

Ζούγκλα χωρίς βλάστηση δεν γίνεται και αυτός είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψιν όταν διακοσμείτε το σπίτι σας με θέμα τη ζούγκλα. Προσθέστε αρκετά πράσινα φυτά. Μην επιλέγετε λουλούδια με χρώμα καθώς το πράσινο ταιριάζει πιο πολύ σε αυτή τη διακόσμηση.

 

Ξύλο

Το ξύλο είναι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε. Συνδυάστε διαφορετικά υλικά όπως ξύλο και bamboo για ακόμα πιο πιστό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε το ξύλο και στη διακόσμηση βάζοντας, για παράδειγμα, μερικά ξύλινα κλωναράκια μέσα σε ένα βάζο.

 

Αnimal prints

Τα animal prints είναι βασικό κομμάτι της jungle διακόσμησης. Μπορείτε να επιλέξετε μαξιλαράκια ή έργα τέχνης που χρησιμοποιούν κάποια animal prints. Μπορείτε να βρείτε animal prints σε διάφορες αποχρώσεις έτσι ώστε να επιλέξετε πιο έντονα χρώματα τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Η jungle διακόσμηση είναι ένα είδος διακόσμησης που ταιριάζει πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά θέλει προσοχή στο να μην φανεί υπερβολική. Είναι από μόνη της πολύ έντονη, κι αυτό είναι κάτι που μας αρέσει, αλλά θέλει προσοχή για να μην φαίνεται το σπίτι σας πραγματική ζούγκλα. Επιλέξτε μια πιο μίνιμαλ προσέγγιση αξιοποιώντας όλα τα παραπάνω tips που σας δώσαμε.

Via

Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα με τις καμάρες και τις λευκές πέτρες βρίσκεται στη Γερμανία!

Πλωτή κατοικία σε σχήμα… σαλαχιού!