in

Πως να “δέσουν” τα χρώματα στο σαλόνι σας

Ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια για διακόσμηση είναι το σαλόνι. Το σαλόνι πρέπει πάντα να είναι η καρδιά του σπιτιού σας. Είναι ένας χώρος για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και διασκέδαση φίλων τα σαββατοκύριακα.

Ο χώρος πρέπει να είναι ευέλικτος και να έχει μια αίσθηση ισορροπίας σε αυτόν. Είναι επίσης σημαντικό να αντικατοπτρίζεται η προσωπικότητά σας (αυτό είναι σημαντικό κατά το σχεδιασμό του εσωτερικού).

Θα προσπαθήσω να σας δώσω μερικούς γρήγορους τρόπους για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας. Μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε – ξοδέψτε λίγα χρήματα ή λιγοστά για την ώρα – αυτό το μέρος εξαρτάται πλήρως από εσάς.

Ξεκινήστε με μια ουδέτερη βάση 
Το έχω πει στο παρελθόν και θα το πω ξανά – ουδέτερη βάση είναι το παν! Βγάλτε όλα τα έπιπλά σας και βάψτε τους τοίχους με ένα τραγανό ανοιχτό γκρι ή λευκό χρώμα.

Βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλά σας είναι επίσης ουδέτερα. Ένας βασικός χώρος σάς επιτρέπει να χτίζετε πάνω από αυτό που υπάρχει. Μπορείτε να προχωρήσετε και να αγοράσετε έναν προσαρμοσμένο καναπέ ή απλά να αγοράσετε ένα προστατευτικό κάλυμμα για αυτό που έχετε ήδη.

Στρώστε χαλιά 

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι είδους χαλιού θέλετε στο σπίτι σας. Αν θέλετε ένα μεγάλο χαλί από γιούτα για το χώρο, υπέροχα. Εάν έχετε ήδη ένα χαλί που νομίζετε ότι θα φαίνεται υπέροχο σε στρώσεις πάνω ή κάτω από μερικά νέα χαλιά, τέλεια! Η αγορά ενός χαλιού μπορεί να σας κοστίσει ένα κομμάτι αλλαγής, αλλά θα το χαρείτε για χρόνια και χρόνια – απλώς βεβαιωθείτε ότι θα σας αρέσει και μετα!

Image Credit: Tessa Neustadt Photography

Προσθέστε ένα ποπ χρώματος με μαξιλάρια
Ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε ένα δωμάτιο με χρώμα είναι να προσθέσετε μαξιλάρια

Δεν υπάρχουν κανόνες εδώ, αλλά υποθέτω ότι ένας οδηγός είναι να χρησιμοποιώ χρώματα που ταιριάζουν καλά.

Βάλτε φυτά 
Θα αγαπήσετε αυτό το βήμα γιατί είναι πολύ απλό – απλά προσθέστε πρασινάδα. Ένα βασικό φυτό εσωτερικού χώρου προσθέτει τόση ζωή σε ένα δωμάτιο.

ehow.com

Κλειδιά για να κάνετε το εξοχικό σας μοντέρνο και ρομαντικό

Αν έχετε Παλιές εφημερίδες μη τις πετάτε ! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε