in

Το Αρχοντικό του Matt Damon στο Μαϊάμι Είναι Απλά Υπέροχο!

Πωλείται έναντι 19 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου αμερικανός ηθοποιός και σεναριογράφος αποφάσισε να αυξήσει την περιουσία του πουλώντας την έπαυλή του στο Μαϊάμι.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που εγκατέλειψε το αρχοντικό του στο Μαϊάμι και τώρα αποφάσισε να το βγάλει στο σφυρί!

mkaat1

Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να καταβάλει κάτι λιγότερο από 19 εκατομμύρια δολάρια για να την αποκτήσει.

Ο «πληροφοριοδότης» και πατέρας τριών παιδιών απέκτησε σύμφωνα με τη Wall Street Journal το 2005 δυο στρέμματα γης σε λόφο του Μαϊάμι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ο λόφος κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 14 εκατομμύρια δολάρια δημιουργώντας ένα συγκρότημα κατοικιών ιδανικό για να στεγάσει την πολυμελή οικογένειά του!

matt7

Η πολυτελής κατοικία των, κρατηθείτε, 12.705 τετραγωνικών μέτρων έχει κτιστεί το 1935 και είναι κυριολεκτικά σκαρφαλωμένη στο λόφο με την απόλυτη θέα. Οι φοίνικες που περιβάλουν την πισίνα της κατοικίας αλλά και η περίοπτη θέση της την καθιστούν μοναδική καθώς έχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στη λιμνοθάλασσα Biscayne Bay.

matt8

Το αρχοντικό με τις μεσογειακές αναφορές στην αρχιτεκτονική του διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, θέατρο, δύο κουζίνες, εσωτερική και εξωτερική, ενώ το κεντρικό υπνοδωμάτιο διαθέτει εκτός των άλλων ιδιωτική ταράτσα με θέα στον ωκεανό.

Ο 46χρονος ηθοποιός που όπως στο παρελθόν έχει δηλώσει, δεν έχει δεχτεί καμιά συνεργασία για τα χρήματα, δε θα άφηνε ποτέ παραπονεμένους τους καλεσμένους του. Στην όνειρο θερινής νυκτός, για τους περισσότερους, έπαυλη έχει κατασκευάσει αυτόνομο ξενώνα με δυο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια που έχουν οπτική επαφή με το υγρό στοιχείο.

matt5

matt2

Το κλασικό με το μοντέρνο «παντρεύονται» εντέχνως στο εσωτερικό του αρχοντικού ενώ οι ρομαντικές πινελιές δίνουν τη δική τους ξεχωριστή νότα. Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο χώρο ενώ τα μεγάλα φωτεινά παράθυρα κλέβουν τις εντυπώσεις και το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό στους υποψήφιους αγοραστές.

Διαφορετικά επίπεδα, ευρύχωρα δωμάτια, ηλιόλουστες βεράντες αλλά και η εξωτική τοποθεσία κατατάσσουν την έπαυλη σε μια από τις πιο ακριβές της γειτονιάς. Το πλέον εντυπωσιακό είναι η θερινή κουζίνα που ο γνωστός star συνήθιζε να απολαμβάνει το μεσημεριανό του μαζί με την οικογένεια του τις ηλιόλουστες μέρες του Μαϊάμι.

matt3

Την ηρεμία που όλοι οι star λίγο πολύ αρέσκονται στο να έχουν μπορεί να βρει κανείς στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα που διαθέτει το πολυτελές οίκημα.

Αν τώρα αναρωτιέστε που θα «παρκάρετε» το σκάφος σας αξίζει να σας πούμε πως η πολυτελής κατοικία διαθέτει ιδιωτική προβλήτα για να ρίξετε άγκυρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια «λαμπερή» γειτονιά έχουν σπίτι η Jenifer Lopez, ο Alex Rodriguez και ο σχεδιαστής Kalvin Klein! Για την ιστορία ο χολιγουντιανός star αυτή την περίοδο μένει σχεδόν δίπλα στον φίλο και συνάδελφό του, Ben Affleck, στην περιοχή Pacific Palisades, σε κατοικία που αγόρασε την άνοιξη του 2012 έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Μένει τώρα να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να αποκτήσει αυτήν την κατοικία και να αυξήσει σημαντικά τον τραπεζικό λογαριασμό του δημοφιλούς ηθοποιού!

Το διαβάσαμε στο spirossoulis.com 

Μαγική σκορδόσουπα! 100 φορές ποιο ισχυρή και από Αντιβίωση

Ο Άνταμ Λεβίν πουλάει το σπίτι του και ζητάει μόνο $5.5 εκατ. Ενδιαφέρεστε;