in

Το ξενοδοχείο του έρωτα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Τα θεματικά του δωμάτια, διακοσμημένα ανάλογα με χώρες, εποχές και… διαθέσεις, αλλά και η προσιτή πολυτέλεια των τεσσάρων αστέρων που το συνοδεύουν, έχουν κάνει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έναν… ερωτικό μύθο. Το -πασίγνωστο πλέον στα ζευγάρια- Andromeda Spa Silver Rain, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι ένα… κοινό και ωραίο «μυστικό» των ανθρώπων της πόλης.

Στο νεοκλασικό διατηρητέο κτήριο του 1920 στην οδό Κομνηνών, στεγάζονται τα 44 ξεχωριστά δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, τα οποία αντλούν έμπνευση από ένα μοναδικό κόνσεπτ το καθένα και στοιχεία που παραπέμπουν σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Μάλτα, Ινδονησία, Μανχάτταν, Γαλλία, αλλά και χρωματικοί συνδυασμοί, έθνικ πινελιές και δωμάτια με καθρέφτες είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα δωμάτια του Andromeda, που μπορεί όποιος επιθυμεί να νοικιάσει για ημιδιαμονή (τρεις ώρες) ή για ολόκληρη βραδιά. «Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία που προσφέρουν ημιδιαμονή, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε αγαπημένοι.

Είμαστε μια πολύ καλή επιλογή στο κέντρο και γι” αυτό δουλεύουμε 50-50. Έχουμε ένα δικό μας spa πολύ ωραίο, ένα φανταστικό εστιατόριο δίπλα και είμαστε και σε πολύ καλή τοποθεσία» λέει στο Thestival η διευθύντρια του ξενοδοχείου Ναταλία Σολομάχα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες spa: μασάζ και διάφορα treatments προσώπου και σώματος, σάουνα, τζακούζι, σουίτες που είναι εξοπλισμένες με τζακούζι και σάουνα, ενώ όλες οι υπηρεσίες μπορούν να γίνουν ανεξαρτήτως διαμονής.

«Έχουμε πολλούς πελάτες από τη γειτονιά που προτιμούν αυτές τις υπηρεσίες» τονίζει η κα Σολομάχα και προσθέτει: «Οι περισσότεροι πελάτες είναι τουρίστες, από Σερβία, από Κύπρο και από Τουρκία, αλλά και οι Θεσσαλονικείς έρχονται για άλλο λόγο, για να περάσουν μια επέτειο, να κάνουν μια έκπληξη ή να γιορτάσουν κάτι».

Στα άδυτα του Andromeda: Δωμάτιο «50 αποχρώσεις του γκρι» και προτάσεις γάμου

Όπως μας αποκάλυψε η διευθύντρια του ξενοδοχείου, τα δωμάτια ανανεώνονται συχνά και βάσει… προτιμήσεων. «Υπάρχουν κάποια δωμάτια που είναι best-seller και δεν χρειάζεται να ανανεωθούν, όπως είναι του Μαχαραγιά, το Μαύρο – Κόκκινο, οι Καθρέφτες, το Καζαμπλάνκα που είναι σε αφρικάνικο στυλ και οι σουίτες με τζακούζι που πάντα είναι κάτι σπέσιαλ», αναφέρει η κα Σολομάχα, συμπληρώνοντας ότι κάθε χρόνο ανακαινίζονται από δύο έως πέντε δωμάτια, ενώ η διακόσμηση έχει στραφεί πλέον σε πιο μοντέρνες γραμμές, με γυαλί και μαύρη λάκα. «Στα επόμενα σχέδιά μας είναι να φτιάξουμε ένα δωμάτιο «50 shades of grey» σε λίγο καιρό, για το οποίο θα υπάρχει και μία αντίστοιχη προσφορά. Επίσης, σκεφτόμαστε να κάνουμε και τα απλά δωμάτια λίγο πιο ιδιαίτερα».

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του Andromeda, οι πελάτες προτιμάνε απλά πράγματα: Ροδοπέταλα, κεριά, λουλούδια, σαμπάνια, φρουτοσαλάτες. «Εμείς, έτσι κι αλλιώς κερνάμε τους πελάτες το κρασί που είναι από την κάβα μας, αλλά μπορούμε να κάνουμε και ιδιαίτερη διακόσμηση. Ο πελάτης κατά περίσταση μπορεί να ζητήσει αν θέλει να ανάψουμε τα κεράκια, να γεμίσουμε το τζακούζι και να βάλουμε άλατα, να βάλουμε ροδοπέταλα στο κρεβάτι», λέει η κα Σολομάχα.

Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όμως, δεν περιορίζονται μόνο εκεί, καθώς δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν προτιμήσει το χώρο για τον… γάμο τους! «Έχουμε παντρέψει πολύ κόσμο! Έχουν γίνει πολλές προτάσεις γάμου και συνήθως ζητάνε κάποια τούρτα. Επίσης, γίνονται εδώ δεξιώσεις γάμων, ενώ έχει γίνει και φωτογράφιση γάμου σε δωμάτια του ξενοδοχείου!», λέει η διευθύντρια του Andromeda.

Info: Andromeda Spa Silver Rain, Κομνηνών 5 & Καλαποθάκη.

andromeda-2

andromeda-3

andromeda-4

andromeda-5

andromeda-6

andromeda-7

andromeda-8

andromeda-9

andromeda-10

andromeda-11

andromeda-12
via

Έφτιαξε στην αυλή του αυτό που όλοι ονειρευόμασταν σαν πιτσιρικάδες

Άφησαν την Γερμανία για να ταξιδέψουν στην Αμερική με το καινούργιο κινούμενο σπίτι τους!