,

Τόσα χρονιά βάζαμε τα φωτάκια του χριστουγεννιατικου δέντρου λάθος!

Βέβαια, αυτή η γιορτή δεν νοείται δίχως την απαραίτητη διακόσμηση και τον στολισμό. Κόκκινο, χρυσό, ασήμι είναι τα παραδοσιακά χρώματα που προστίθενται σιγά σιγά στο σκηνικό των καταστημάτων, που κάνουν την αρχή κι έπειτα μεταφέρονται στο δικό σας προσωπικό χώρο για να του χαρίσουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Στο επίκεντρο της διακόσμησης μπαίνει φυσικά το έλατο, που είτε φυσικό είτε ψεύτικο, πρέπει να φορέσει τα καλά του και να φωτιστεί από άκρη σε άκρη!

Πόσο καλά γνωρίζετε όμως τα μυστικά που αφορούν στην τοποθέτηση του φωτισμού; Αν παρατηρήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μέσα στα χρόνια, θα διαπιστώσετε ότι τα λαμπάκια ήταν ή παραμένουν πάντοτε μπερδεμένα με τα κλαδιά του. Το γεγονός, όμως, ότι συνηθίσατε σε αυτή τη διακόσμηση, δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή.

Σύμφωνα με το σχεδιαστή Francesco Bilotto, τα λαμπάκια του δέντρου πρέπει να τοποθετούνται κάθετα και όχι κυκλικά, ανάμεσα στα κλαδιά του, όπου καταλήγουν μπερδεμένα.

bovary.gr

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Η ΙΚΕΑ φέρνει τις γιορτές στο σπίτι μας με νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα

Ασφαλίστε το Σπίτι σας από τους Κλέφτες και κοιμηθείτε Ξέγνοιαστα τα Χριστούγεννα με ΑΥΤΟ το απλό Κόλπο!