in

Το πριν και το μετά αυτής της καμπίνας (πρώην μαντρί) για να απολαύσετε ένα όμορφο ορεινό καταφύγιο.

Αν είστε λάτρεις του βουνού, αυτή η ανακαινισμένη καμπίνα είναι το καταφύγιό σας. Το παλιό μαντρί πωλείται στην Idealista, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης León της Posada de Valdeón, και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, γραφείο, κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και μπάνιο σε 40 m2 που μπορούν να επεκταθούν και πολύ καλά μεταχειρισμένος.

Το Malmö Engineering and Construction είναι ένα άτυπο στούντιο, επειδή ο Mario González και ο Andrea Grandoso έχουν ειδικευτεί στην εκτέλεση υπολογισμών και δομικού σχεδιασμού σε νέες κατασκευές, αλλά πάνω απ ‘όλα, σε ανακαινίσεις που σέβονται την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Μας συναρπάζει το έργο αυτού του παλιού στάβλου ζώων που έχει γίνει ορειβατικό καταφύγιο με εξαιρετική πανοραμική θέα στο Picos de Europa.

MALMÖ INGENIEROS

Πρόκειται για ένα μαντρί, που χρονολογείται από το 1900 και έχει ανακαινιστεί διατηρώντας τους χοντρούς πέτρινους τοίχους, πάχους άνω των 60 εκ. και το άνοιγμα από το οποίο γινόταν η πρόσβαση στο άχυρο, το οποίο έχει γίνει ένα εξαιρετικό παράθυρο προς την κοιλάδα. Σε δομικό επίπεδο, έχει διατηρηθεί η κύρια στοά από ξύλο βελανιδιάς, που βρίσκεται στο κέντρο της καμπίνας και ενσωματωμένη με λαξευμένη πέτρινη βάση.

MALMÖ INGENIEROS

Η ανακαίνιση αυτής της καμπίνας το έχει μετατρέψει σε βιοκλιματικό σπίτι, γιατί οι δύο συνδεδεμένοι όροφοι επιτρέπουν στη σόμπα πέλλετ στο σαλόνι να μπορεί να ζεστάνει ολόκληρο το σπίτι. Για να ολοκληρωθεί η ενεργειακή απόδοση, η φθαρμένη οροφή αντικαταστάθηκε και χρησιμοποιήθηκε για μόνωση και αδιαβροχοποίηση, όπως και το δάπεδο στο οποίο έχει εφαρμοστεί φινίρισμα κονιάματος και ρητίνης.

MALMÖ INGENIEROS

Η τετράγωνη κάτοψη έχει χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο από το στούντιο του Malmö και επίσης ο διπλός όροφος, που φτάνει σε ύψος τα 5 μέτρα, αν και μέρος του δαπέδου έχει εξαλειφθεί για να δώσει περισσότερο φως σε ολόκληρο τον χώρο. Η πιο σημαντική εργασία ήταν η επεξεργασία της πέτρας για τη βελτίωση της μόνωσης και της στερεότητάς της δίνοντάς της «ένα φινίρισμα με φυσικό σμάλτο για την ενίσχυση της βήτα του ασβεστόλιθου».

MALMÖ INGENIEROS
MALMÖ INGENIEROS

Σε όλα τα σχέδια του Malmö Engineering and Construction ακολουθούν τα κριτήρια των παθητικών σπιτιών για διατήρηση θερμομόνωσης και ελεγχόμενο μηχανικό αερισμό με ξυλουργεία τριών υαλοπινάκων, ερμητικά συστήματα και εξάλειψη θερμογεφυρών.

MALMÖ INGENIEROS
MALMÖ INGENIEROS

Αποφασίσαμε να δώσουμε χρώμα στη σκάλα πρόσβασης στον επάνω όροφο και στο κιγκλίδωμα για να δώσουμε λίγη ζωή στην πέτρα και στην υπάρχουσα ξύλινη κατασκευή Η καμπίνα θεωρήθηκε ανά πάσα στιγμή ως καταφύγιο, με όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε το εντυπωσιακό τοπίο όπου βρίσκεται και για να ξεκουραστείτε μετά από μια μέρα στο βουνό ή μια εβδομάδα στην πόλη, κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στα καταφύγια στα ψηλά βουνό, από τα οποία εμπνέονται και που συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας για το Refugios Malmö.

MALMÖ INGENIEROS

micasarevista

Ποια σημεία του σπιτιού ξεχνάμε να διακοσμήσουμε;

Αυτή η καμπίνα του 1700 έχει αποκατασταθεί διατηρώντας τις ιστορικές ρίζες της