,

Το «παλάτι πάνω σε ρόδες» των 420.000 ευρώ Ανέσεις και πολυτέλεια σε τέσσερις τροχούς

Ενδοδαπέδια θέρμανση, ντους, ευρύχωρο διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η περιγραφή παραπέμπει σε πολυτελές ξενοδοχείο αλλά πρόκειται για λεωφορείο που ωστόσο ανταγωνίζεται στα ίσια μια… σουίτα.

Το «πολυτελές ξενοδοχείο σε ρόδες» προσφέρει μάλιστα και ύπνο με θέα στ’ άστρα, αφού η οροφή είναι διάφανη για να μπορούν οι ταξιδιώτες να ατενίσουν ανενόχλητοι τον έναστρο ουρανό.

Διαθέτει κινητήρα 7,7 λίτρων και 300 άλογά, όπως γράφει η Daily Mail, που του προσφέρουν ροπή σχεδόν διπλάσια μιας Lamborghini Aventador.

Φυσικά αυτό το υψηλό επίπεδο ανέσεων κοστίζει. Το εποχούμενο σπίτι, επονομαζόμενο «super-liner» κοστίζει 378.000 λίρες- σχεδόν 420.000 ευρώ.

Το Morelo Empire Liner θα κάνει επίσημα αποκαλυπτήρια στο Motorhome & Caravan Show 2016 στο Μπέρμιγχαμ.

«Πιστεύουμε πως οι λάτρεις των motorhome αλλά και όλο το κοινό θα εντυπωσιαστεί από την περίτεχνη δουλειά και τη σημασία στη λεπτομέρεια», δήλωσε ο Andreas Wolfer-Heimann, διευθυντής διεθνών πωλήσεων της Morelo.

leadha2

leadha3

source newsbeast.gr

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Άρχισε να Ξηλώνει τα ΠΑΝΤΑ! Λίγες μέρες αργότερα…Δείτε το αποτέλεσμα

Γυναίκες από το Ντουμπάι μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο αποκαλύπτουν τα δωμάτια τους! Δείτε της Ελληνίδας!