in

Τα πιο αληθινά ψεύτικα φυτά και δέντρα της Spacegreen!

Στους περισσότερους από εμάς δεν αρέσουν τα τεχνητά φυτά και δέντρα γιατί πιστεύουμε πως είναι αρκετά «ψεύτικα» και δίνουν την εντύπωση του φτηνού και του πρόχειρου.

Την ίδια άποψη είχαμε και εμείς, μέχρι που ανακαλύψαμε τα ψεύτικα δέντρα και φυτά της Spacegreen!

Έπειτα από δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης, τα τεχνητά δέντρα και φυτά της SPACEGREEN είναι κλώνοι των αληθινών, δυσκολεύοντας ακόμη και έμπειρα μάτια να τα ξεχωρίσουν μεταξύ τους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ψεύτικων δέντρων σύμφωνα με την Spacegreen:

Μηδενικός κόπος, Χρόνος και κόστος συντήρησης

Απαλλαγείτε μια για πάντα απότις
κηπουρικές εργασίες, τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού, την λίπανση και τον πάσης φύσεως εξοπλισμό για την συντήρηση και φροντίδα των δέντρων σας.

Μηδενική απειλή από ασθένειες και μηδενικό αποτύπωμα ριζών

Πείτε αντίο στην πιθανότητα προσβολής του δέντρου σας από αρρώστιες, όπως αυτή που προκαλεί το φονικό κόκκινο σκαθάρι στους φοίνικες. Καμαρώστε το αγαπημένο σας δέντρο για την διαχρονική του υγεία και ομορφιά. Τα δέντρα της Spacegreen θεμελιώνονται καθέτως, στηριζόμενα σε μια ατσαλένια τετράγωνη βάση, δίχως να απλώνουν μακριές, άναρχες ρίζες προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι δεν απειλούνται τα γύρω κτίσματα και το περιβάλλον έδαφος από την πίεση των ριζών.

Αντιανεμικά – Αντιοξειδωτικά – Αδιάβροχα – Ακαυστα

Όλα τα δέντρα εξωτερικού χώρου της Spacegreen είναι κατασκευασμένα με τις ίδιες προδιαγραφές παραγωγής των πυλώνων φωτισμού οδών. Παραμένουν ανθεκτικά και λειτουργικά σε νερό, χιόνι, υπεριώδη ακτινοβολία και τους ισχυρούς ανέμους. Τέλος καθίστανται άκρως ανθεκτικά σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Μηδενική αναμονή ανάπτυξης και ζωή χωρίς ήλιο και νερό

Κερδίστε πολύτιμο χρόνο, επιλέγοντας σήμερα το ύψος του δέντρου σας. Θα το παραλάβετε άμεσα αντί να περιμένετε χρόνια, καθώς τα περισσότερα δέντρα μεγαλώνουν λίγα μόλις εκατοστά το χρόνο. Επίσης αποφεύγετε το υπέρογκο κόστος αγοράς, μεταφοράς και μεταφύτευσης ενός ηλικιωμένου δέντρου με όλους τους κινδύνους που το συνοδεύουν.

Διακοσμήστε τους εσωτερικούς σας χώρους με δέντρα και φυτά που δεν χρειάζονται τον ήλιο για να φωτοσυνθέσουν και ούτε νερό για να αναπτυχθούν. Ένα εντυπωσιακό, πράσινο ντεκόρ που αντέχει για δεκαετίες φρέσκο και ανθισμένο.

Ασφαλή & Υγιεινά – Φιλικά προς το περιβάλλον

Εξαλείφεται ο κίνδυνος εμφάνισης δερματικών και αναπνευστικών αλλεργιών που εγκυμονούν ορισμένα τοξικά και δηλητηριώδη φυτά και η χρήση τους είναι ασφαλής, καθώς δεν εκλύουν διοξείδιο του άνθρακα κατά τη νυχτερινή αναπνοή τους. Η πλειοψηφία των προϊόντων της SPACEGREEN κατασκευάζεται από οργανικά, ανακυκλώσιμα υλικά συμμορφωμένα με τα διεθνή πρότυπα ποιοτικής (ISO 9001-2000) και περιβαλλοντολογικής (ISO 14001)πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλεονεκτήματα μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Spacegreen εδώ.

22 καταπληκτικές ιδέες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο μικρά δωμάτια

Παίρνει ένα Σακουλάκι που Κλείνει Αεροστεγώς και το Γεμίζει Απορρυπαντικό! Ο λόγος; Πανέξυπνος!