Ιστορικό κτήριο 400 ετών στην Ίμπιζα μεταμορφώθηκε μετά από ένα μικρό φρεσκάρισμα!

Οι ασβεστωμένοι πέτρινοι τοίχοι και τα ξύλινα δοκάρια είναι χαρακτηριστικά αυτού του σπηλαιοειδούς σπιτιού 400 ετών στην Ίμπιζα, ένα από τα νησιά των Βαλεαρίδων στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Δύο Νεοϋορκέζοι αποκαλούν αυτό το μέρος σπίτι, όπου ζουν χαρούμενοι περιτριγυρισμένο από αμυγδαλιές, κάκτους και ελιές.

Το εσωτερικό δεν αγγίχθηκε ελάχιστα, καθώς το κτίριο προστατεύεται ιστορικά. Οι μόνες αλλαγές που έκαναν οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού ήταν η εγκατάσταση μιας νέας κουζίνας προσθέτοντας σύγχρονες ανέσεις και ξύνοντας τους πέτρινους τοίχους. Διατήρησαν τις όμορφες οροφές που στηρίζονται από φύκια στριμμένα δοκάρια αρκεύθου.

Οι ιδιοκτήτες ήθελαν γυμνό χώρο, εκθέτοντας μια απλοϊκή αισθητική. Η κύρια κατοικία περιλαμβάνει κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια, ενώ υπάρχουν επίσης δύο ξενώνες στο ακίνητο. Το σπίτι είναι φαρδύ αλλά όχι επιδεικτικό, και παρόλο που το σπίτι είναι ιστορικό, έχει μια ωραία σύγχρονη ενέργεια.

Η διακόσμηση χρειάστηκε χρόνο και προσεκτικό σχεδιασμό, οι ιδιοκτήτες σπιτιού ήθελαν να φέρουν προσωπικότητα και αίσθηση του χώρου στο εξοχικό σπίτι. Επέλεξαν την παραδοσιακή διακόσμηση Ibizan, συνδυάζοντας την αστική κομψότητα με ρουστίκ και έθνικ στοιχεία.

Το αποτέλεσμα είναι ένα αγνό αλλά αυθεντικό στιλ σπίτι, που αποτυπώνει την ουσία του παρελθόντος του σπιτιού, ενώ του εμποτίζει με τη σημερινή κομψότητα. Αγαπάμε αυτό το σπίτι, είναι εξαιρετικά άνετο και πολύ γαλήνιο, ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε μεγάλες και χαλαρωτικές διακοπές!

Φτιάξτε τα δικά σας οικονομικά έπιπλα για το μικρό εξοχικό σας!

Πήρε ένα Έπιπλο Τηλεόρασης και άρχισε να το Βάφει. Μόλις δείτε σε ΤΙ το Μετέτρεψε, δεν θα το Πιστεύετε!