Η μικροσκοπική σκηνή που δημιουργήθηκε από ατσάλι και σάρκες κάκτων στην έρημο Sonoran

Το δίδυμο Witzling και Underwood έχουν δημιουργήσει μια μοναδική δομή που ξεχωρίζει από το περιβάλλον, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσική ομορφιά της ερήμου.

Στην απέραντη έκταση της ερήμου Sonoran, όπου οι μνημειώδεις κάκτοι κυριαρχούν στο τοπίο, αναδύθηκε μια νέα προσθήκη στον ιδιότροπο κόσμο της Cabinland. Το Desert Cabin, η δημιουργία του δημιουργικού ντουέτου Sara Underwood και Jacob Witzling, αποτελεί απόδειξη του καλλιτεχνικού τους οράματος και της ικανότητάς τους να συνδυάζουν αντίθετες εμπνεύσεις σε μια αρμονική δημιουργία από ξύλο και ατσάλι. Μιλάμε για ένα πραγματικό έργο τέχνης μέσα στην έρημο και αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά!

Όπως μπορούμε να δούμε στο Designboom.com, η μικροσκοπική καμπίνα στην έρημο στέκεται ως ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό γλυπτό, μια μαγευτική κατοικία στην κορυφή μιας ζωντανής ταράτσας που μεταφέρει τους επισκέπτες κατευθείαν σε ένα βιβλίο ιστοριών. Αποκαλύπτοντας τη νεότερη προσθήκη τους Cabinland στην έρημο, η Sara Underwood και Ο Jacob Witzling απεικονίζει μια ματιά στη δημιουργική τους διαδικασία και τον εκλεκτικό συνδυασμό επιρροών.

Αντλώντας έμπνευση από τις διαστημικά σκάφη και τους αρχαίους ναούς της Κεντρικής Αμερικής, το δίδυμο Witzling και Underwood έχουν δημιουργήσει μια μοναδική δομή που ξεχωρίζει από το περιβάλλον της, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσική ομορφιά της ερήμου.

https://www.instagram.com/jacobwitzling/?hl=en

Με μια οκταγωνική βάση, το Desert Cabin ενσωματώνει τη βιωσιμότητα και την επινοητικότητα. Κάθε υλικό που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή του έχει διασωθεί, προσδίδοντας μια αυθεντική και rustic γοητεία στην κατασκευή. Από την ξύλινη επένδυση μέχρι τη μεταλλική επένδυση, ακόμη και τα κόκαλα από τους κάκτους saguaro που κοσμούν την πόρτα, το Desert Cabin αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του ντουέτου να επανατοποθετήσει και να μειώσει τη σπατάλη σε κάθε τους κατασκευή.

https://www.instagram.com/jacobwitzling/?hl=en

Θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει την επιλογή του μετάλλου στη ζέστη της ερήμου. Ωστόσο, οι Underwood και Witzling καταρρίπτουν τυχόν παρερμηνείες εξηγώντας ότι ο χάλυβας είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό στην περιοχή. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η μεταλλική επένδυση δεν εντείνει τη θερμότητα μέσα στην καμπίνα. Στην πραγματικότητα, οι ανακλαστικές ιδιότητες του χάλυβα συμβάλλουν στον μετριασμό της ακτινοβολούμενης θερμότητας του ήλιου. Για να δώσει στη μεταλλική επένδυση έναν μοναδικό χαρακτήρα, η ομάδα την «περιποιήθηκε» με διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου, ξύδι και αλάτι, δημιουργώντας μια μαγευτική πατίνα που συμπληρώνει το περιβάλλον της ερήμου.

Οι δημιουργοί του Cabinland εμπνέονται από την κλασική ιστορία του «James and the Giant Peach», καθώς μια σκάλα περιστρέφεται γύρω από τη δομή της ερήμου, κατασκευασμένη από πλούσιο κόκκινο ξύλο. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο προσθέτει ένα στοιχείο ιδιοτροπίας, αλλά οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα σημείο θέασης στην ταράτσα του κήπου του, που φιλοξενεί μια ποικιλία από κάκτους και παχύφυτα. Από αυτή τη σκοπιά, το δίδυμο μπορεί να εκτιμήσει το εκπληκτικό τοπίο της ερήμου που απλώνεται ατελείωτα για να εξαφανιστεί στον ορίζοντα πέρα από αυτό.

https://www.instagram.com/jacobwitzling/?hl=en

Καθώς η Cabinland συνεχίζει να εξελίσσεται, αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη δουλειά από αυτό το δυναμικό δίδυμο, καθώς κάθε δημιουργία αποτελεί παράδειγμα των παιχνιδιάρικων καλλιτεχνικών ευαισθησιών και του σεβασμού τους για την τραχιά ομορφιά του φυσικού κόσμου.

theissue.gr

ΙΚΕΑ: Επενδυτική στρατηγική για να ρίξει τις τιμές στην Ελλάδα

Το μυστικό για να καλλιεργήσεις μεγάλες και ζουμερές ντομάτες στο σπίτι σου