in

Ένα σπίτι στην Ιβιζα με ήρεμη διακόσμηση

Ο φυσικός πλούτος και η απερίγραπτη ομορφιά του περιβάλλοντος απλοποίησαν πολύ τη διακοσμητική προσέγγιση αυτού του σπιτιού Ibizan που βρίσκεται στην καρδιά του φυσικού πάρκου Salinas.

Περιτριγυρισμένο από χλωρίδα αποκλειστικά για την περιοχή -εν μέρει λόγω του κλίματος και της συνεχούς παρουσίας αλατιού- το σπίτι αναδύεται ασβεστωμένο και απλό ανάμεσα στην πλούσια βλάστηση με μια ξεκάθαρη επιθυμία να ενωθεί με το ειδυλλιακό τοπίο που το περιβάλλει. Σχεδιασμένο κυρίως για την καλοκαιρινή ξεκούραση ολόκληρης της οικογένειας, το σπίτι, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Βαλεαρίδων, εκθέτει εξωτερικούς χώρους σχεδιασμένους και οργανωμένους ως υπαίθριο χώρο συναντήσεων. Μεγάλη επιτυχία τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Η διακοσμητική φιλοσοφία του εσωτερικού ξεχωρίζει για τον αξιοσημείωτο λειτουργικό, φρέσκο ​​και, κυρίως, πολύ άνετο χαρακτήρα του. Χωρίς τεχνάσματα ή χρωματικές αντιθέσεις, μια εσωτερική διακόσμηση που βασίζεται σε πηλό, ξύλο, φυσικές ίνες και λευκά βαμβακερά υφάσματα θριαμβεύει στη συνεχή αναζήτηση για ξεκούραση.

Η διαρρύθμιση του σπιτιού είναι, ομοίως, απλή και πρακτική, με την απουσία γωνιών και μικρού διαδρόμου, με σκοπό την επίτευξη άνετων χώρων που δεν προκαλούν εργασία, εύκολο να διατηρηθούν σε τάξη. Με αυτή την έννοια, δημιουργήθηκε ένα ευρύχωρο περιβάλλον που περικλείει όλους τους κοινόχρηστους χώρους με μια προσεγμένη φυσική απλότητα.

Η προνομιακή τοποθεσία του σπιτιού και η υπέροχη θέα στη θάλασσα ενίσχυσαν μια ανεπιτήδευτη διακόσμηση και στα υπνοδωμάτια. Διαθέτουν ευγενή υλικά, λευκά βαμβακερά υφάσματα και απλά αντικείμενα ως μέσο για τη διατήρηση της σύνδεσης με το εξωτερικό χωρίς περισπασμούς. Η χρήση ασβεστωμένων επίπλων, τόσο χαρακτηριστικών των Pitiusas, εγγυήθηκε οπτική ευρυχωρία στα υπνοδωμάτια – όπου οι εντοιχισμένες ντουλάπες φτιάχνονταν με κουρτίνες ως πόρτα – και στο μοναδικό μπάνιο του σπιτιού, με ένα έπιπλο κάτω από νεροχύτης απολύτως ενσωματωμένος.

Ο χώρος του καθιστικού ξεχωρίζει για την επιτυχημένη του απλότητα χάρη σε μια διακόσμηση με βάση το λευκό και το ξύλο. Η vintage πινελιά παρέχεται από τις παλαιωμένες μεταλλικές καρέκλες.

micasarevista

Κατάλευκο, σύγχρονο και με θέα θάλασσα: Ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι στην Πάρο

Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!