,

Ένα ανακενισμενο σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο

Η επιλογή του υλικού φινιρίσματος για την μπροστινή πρόσοψη καθορίστηκε σε μεγάλο βαθμό από την αισθητική του σπιτιού , τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του και φυσικά το μικρό προϋπολογισμό και η συνεργασία του  Αρχιτεκτονικό γραφείο Mork Ulnes Αrchitects .

Προσθετικέ  ένα χαλύβδινο γεφυράκι που συνδέει ένα επίπεδο του σπιτιού με την πίσω αυλή .

Αυτό μετατρέπει την πανέμορφη αυλή σε ένα ιδιωτικό και χαλαρωτικό καταφύγιο , ακόμη και ως το σαλόνι στον τελευταίο όροφο προσφέρει αμείωτη θέα στον ορίζοντα της πόλης και εκφράζει ικανοποίηση για μια υγιή δόση του φυσικού αερισμού σε εσωτερικούς χώρους .

Distinctive-and-dark-street-facade-of-20th-St-House-in-San-Francisco

Matte-black-cladding-used-in-skateboard-ramps-shapes-the-homes-exterior

Revamped-exterior-of-San-Francisco-home-offers-a-striking-budget-friendly-option

Penthouse-level-of-the-San-Francisco-home-with-kitchen-and-dining-space

Coffee-table-on-wheel-and-couch-in-bright-orange-for-the-contemporary-living-space

Perforated-operable-steel-screen-filters-in-the-sunlight

Penthouse-level-kitchen-and-dining-area-with-fabulous-views-of-the-city-of-San-Francisco

Steel-catwalk-connects-the-top-floor-directly-to-the-rear-garden Steel-walkway-connects-the-penthouse-level-with-the-steep-and-hilly-rear-yard (1)

Skylight-above-the-staircase-brings-natural-light-to-even-the-lower-levels-of-the-house

Simple-staircase-design-draped-in-minimal-hues-and-stone-steps

Minimal-modern-staircase-connects-teh-various-levels-of-revamped-San-Francisco-home

Master-bedroom-and-bathroom-nestle-on-the-private-lower-level-of-the-house

decoist.com

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Φοιτητές αρχιτεκτονικής από τη Σουηδία κατασκεύασαν καταφύγιο στις Σέρρες

Πως να καθαρίσετε το λαστιχο του ψυγείου από μούχλα και βρωμιες