in

Είστε πραγματικά έτοιμοι να αγοράσετε ένα σπίτι; Ρωτήστε πρώτα αυτά τα 3 ερωτήματα πρώτα

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε ένα σπίτι πρόσφατα; Εάν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ξανά και ξανά εάν είστε πραγματικά έτοιμοι να αγοράσετε. Μετά από όλα, αποφασίζει να γίνει ιδιοκτήτης σπιτιού είναι μια τεράστια δέσμευση. Έχει νόημα να θέλετε να είστε βέβαιοι πριν πάρετε τη βουτιά. Το ερώτημα με το οποίο πολλοί αγωνίζονται είναι να μάθουν αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εάν βρίσκεστε σε παρόμοια κατάσταση, έχετε τύχη. Έχουμε βρει τρεις ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε αν είστε πραγματικά έτοιμοι να αγοράσετε. Διαβάστε τους και αναρωτηθείτε τον εαυτό σας με τη σειρά του.

Στη συνέχεια, να είστε ειλικρινείς με τις απαντήσεις σας. Εάν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να διευθετήσουν τη συζήτηση για το κατά πόσον ήρθε η ώρα να εισέλθετε στην αγορά.

Εξετάστε πρώτα την οικονομική σας σταθερότητα.

Εικόνα: Leah Pham στην Windermere Real Estate / Wall St., Inc

Είστε οικονομικά έτοιμοι να αγοράσετε;

Το να είσαι οικονομικά έτοιμος να αγοράσεις ένα σπίτι είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείς να κάνεις πριν καταδύσεις στην αγορά. Η πραγματικότητα είναι, να πάρει έγκριση για να γίνει ιδιοκτήτης σπιτιού απαιτεί ένα ορισμένο ποσό της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Επιπλέον, η κατοχή ενός σπιτιού έρχεται με πολλά δικά του έξοδα. Θα θελήσετε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε σταθερό οικονομικό έδαφος πριν βυθιστείτε στην αγορά.

Όταν οι εταιρείες ενυπόθηκων δανείων εξετάζουν εάν κάποιος είναι εξειδικευμένος ή όχι για να αγοράσει ένα σπίτι, εστιάζουν σε τέσσερις βασικούς παράγοντες. Αυτοί είναι:

Δύο χρόνια W-2s: Στην ιδανική περίπτωση, από την ίδια εταιρεία. Αυτό δείχνει ότι έχετε μια σταθερή πηγή εισοδήματος με την οποία μπορείτε να εξοφλήσετε την υποθήκη.

Ένα καλό πιστωτικό αποτέλεσμα:Αυτές τις μέρες, οι εταιρείες υποθηκών ψάχνουν για σκορ 540 ή υψηλότερα για δάνεια FHA και 620 ή υψηλότερα για τα συμβατικά δάνεια.

Χαμηλό συνολικό χρέος: Για να λάβετε έγκριση για υποθήκη, πρέπει να έχετε λόγο χρέους προς εισόδημα κάτω από 36 τοις εκατό. Για να βρείτε αυτόν τον αριθμό, προσθέστε όλες τις μηνιαίες πληρωμές χρέους και διαιρέστε τον αριθμό με το συνολικό μηνιαίο σας εισόδημα.

Ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου:Για να αγοράσετε ένα σπίτι, θα χρειαστεί να κάνετε μια προκαταβολή (3 έως 20 τοις εκατό της τιμής πώλησης) και να πληρώσετε το κόστος κλεισίματος (1 έως 2 τοις εκατό της τιμής πώλησης). Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει αρκετά για να καλύψετε αυτές τις δαπάνες.

Αν δεν έχετε όλα αυτά τα πράγματα εν σειρά, αυτό είναι εντάξει. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο για να γίνετε ιδιοκτήτης σπιτιού. Στο τέλος, όμως, η στήριξη των οικονομικών σας θα εξοφλήσει το μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεκινήστε να βελτιώνεστε εργαζόμενοι για να εξοφλήσετε τα χρέη σας, ειδικά τις πιστωτικές κάρτες. Στη συνέχεια, εργάζονται για την οικοδόμηση των αποταμιεύσεων σας.

Εικόνα: Modshop

Ξέρετε πού θέλετε να είστε;
Η τοποθεσία είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του κυνηγετικού σπιτιού. Μετά από όλα, είναι το ένα πράγμα για μια ιδιοκτησία που δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει ποτέ, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο, προσπάθεια ή ιδανικό κεφάλαιο είστε πρόθυμοι να βάλετε μέσα. Με αυτό κατά νου, να είστε απόλυτα σίγουροι ότι είστε ικανοποιημένοι με την περιοχή όπου σκοπεύετε να αποθέσετε τις ρίζες σας.

Όσον αφορά το πώς να το κάνετε αυτό, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την έρευνα μόνοι σας. Αναζητήστε μερικές περιοχές όπου μπορεί να θέλετε να εστιάσετε την αναζήτησή σας. Καταχωρήστε σε παράγοντες όπως το ποσοστό εγκληματικότητας, η ποιότητα της σχολικής περιοχής, η δυνατότητα πρόσβασης και η πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αφού έχετε στο μυαλό σας μερικές περιοχές-στόχους, οργανώστε μια περιοδεία για τον εαυτό σας. Επισκεφθείτε την περιοχή και μιλήστε για το αν θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας να ζείτε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατήστε ένα μάτι έξω για σημαντικές ανέσεις, όπως καταστήματα τροφίμων, γυμναστήρια ή μανικετόπλατα.

Είναι η ζωή σας αρκετά σταθερή;
Αυτό είναι μεγάλο. Ακόμη και αν εστιάζετε στην αγορά ενός σπιτιού εκκίνησης, η συνηθισμένη σοφία δηλώνει ότι για να φτάσετε στο οικονομικό νόημα, θα πρέπει να σχεδιάσετε να ζήσετε εκεί τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Υπό το πρίσμα αυτό, εάν συζητάτε αν είστε ή όχι έτοιμοι να αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι, ρωτήστε τον εαυτό σας: Θα αλλάξει η ζωή σας πολύ τα επόμενα πέντε χρόνια;

Στη συνέχεια, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Σκεφτείτε αν θα είστε ανοιχτοί στη λήψη νέων ευκαιριών απασχόλησης, ακόμη και αν σας ζητήσουν να κάνετε μια μετακίνηση σε μεγάλες αποστάσεις. Σκεφτείτε την τρέχουσα κατάσταση σχέσης σας. Θέλετε να κινηθείτε μαζί, να παντρευτείτε ή να ξεκινήσετε μια οικογένεια;

Αν δεν νομίζετε ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει πάρα πολύ στο εγγύς μέλλον, είναι πιθανό να είστε σε καλό μέρος για να αγοράσετε ένα σπίτι. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε ότι μία ή περισσότερες από τις μεγάλες αλλαγές παραπάνω μπορεί να συμβεί σε σας, ίσως να θέλετε να κρατήσετε μακριά για την αγορά για λίγο.

source thehomelifemag

8 Gadget Μπάνιου που δεν Ξέρετε ότι Θέλετε

Ένας ολόκληρο μπαρ μέσα στην κουφάλα ενός γιγάντιου Δέντρου.