in

Αυτή η καμπίνα του 1700 έχει αποκατασταθεί διατηρώντας τις ιστορικές ρίζες της

Όταν η Shannan Haupt (@teahousedesign) μπήκε για πρώτη φορά σε αυτήν την αγροικία του 1700 ενώ κυνηγούσε σπίτι πριν από δύο χρόνια, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ερωτεύτηκε τα δάπεδα από πεύκα 300 ετών και τα δοκάρια της οροφής. Ωστόσο, αυτή τη φορά το σπίτι είχε ήδη αγοραστή, οπότε εκείνη και ο σύζυγός της, Ντρου, συνέχισαν την έρευνα στο σπίτι τους απογοητευμένοι. Αλλά τη στιγμή που επρόκειτο να υπογράψουν την αγορά ενός άλλου σπιτιού, έμαθαν ότι η καμπίνα επέστρεψε στην αγορά. «Νιώθω ότι το σπίτι μας επέλεξε», λέει η Shannan.

Μαζί με τα κλειδιά, έλαβαν επίσης ένα έγγραφο από τη δεκαετία του 1960 που περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία των διαφόρων ανακαινίσεων και προσθηκών δωματίων που χρονολογούνται από τις αρχές του 19ου αιώνα.

Στο τέλος του εγγράφου υπήρχε ένα σημείωμα που έγινε σαν δήλωση αποστολής προς τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες: «Διατήρηση της προόδου χωρίς ανελέητη καταστροφή και αδιαφορία για το αδύνατο να αντικατασταθεί». Με άλλα λόγια, τιμήστε την κληρονομιά αυτού του σπιτιού.

Οι Haupts πήραν αυτή την αποστολή πολύ σοβαρά όταν άρχισαν να ανακαινίζουν το σπίτι και σε ορισμένες περιπτώσεις να διασώζουν όσα είχαν καλυφθεί τα τελευταία χρόνια, για να επιστρέψουν το σπίτι στις ρίζες του. «Χρειαζόμασταν να αναιρέσουμε την ανακαίνιση και να γυρίσουμε πίσω μέρος του σπιτιού για να το επαναφέρουμε στην ηλικία του», λέει η Shannan. Τ

ο σπίτι φαινόταν να σηματοδοτεί την έγκρισή του συνεχίζοντας να αποκαλύπτει κρυμμένα κομμάτια του παρελθόντος του. Το ζευγάρι ανακάλυψε εντοιχισμένα ντουλάπια τζακιού πίσω από τους τοίχους και στην κρεβατοκάμαρά του, ξέσπασαν με χονδρόκοι το σοβατισμένο τζάκι όπου υποψιάζονταν, βρίσκοντας το αρχικό τούβλο από κάτω, μια συνέχεια του τζακιού στο σαλόνι από κάτω. «Πρέπει να αφήσεις το σπίτι να σου μιλήσει», λέει η Σάναν. «Αν αυτοί οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν, ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι με τα πράγματα που έχουμε κάνει».

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά αυτής της όμορφης εξοχικής κατοικίας με νόστιμο στυλ εξοχικής κατοικίας και πολλή ιστορία.

MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL

Η Shannan χρησιμοποίησε ανακυκλωμένες ξύλινες σανίδες και σιδερένια άγκιστρα για να δημιουργήσει μια ρουστίκ εκδοχή μιας ράγας με μανταλάκια Shaker.

MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL

Στο σαλόνι, μια ψηλή ντουλάπα από πεύκο από το Facebook Marketplace φιλοξενεί την τηλεόραση και τα παιδικά παιχνίδια. Οι αρχικές πλατιές σανίδες δαπέδου αφαιρέθηκαν από κόκκινο λεκέ για να αποκαλυφθεί το φυσικό ακατέργαστο κίτρινο πεύκο και στη συνέχεια αφέθηκαν ασφράγιστες. «Δεν ήθελα να τα στριμώξω γιατί θα αφαιρούσε τον χαρακτήρα», λέει η Shannan. Η σκυλίτσα Λέιλα φαίνεται ικανοποιημένη με αυτή την απόφαση.,

MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL

Σε μερικά από τα δωμάτια όπως το σαλόνι, η Shannan δεν κατάφερε να αφαιρέσει τον κόκκινο λεκέ από τα δοκάρια, έτσι έβαψε τις οροφές με το ίδιο λευκό που χρησιμοποιούσε σε όλο το σπίτι. «Προσπάθησα για τρεις μήνες να αφαιρέσω τον λεκέ και δεν μπορούσα να το κάνω χωρίς να αφαιρέσω περισσότερο από την υφή, οπότε έπρεπε να τον βάψω, κάτι που είναι πιο κατάλληλο για την περίοδο, καθώς η βαφή προηγείται των λεκέδων», λέει.

MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL

Δίπλα στην κουζίνα, το σαλόνι είναι όπου η οικογένεια περνά τον χρόνο μαζί πιο συχνά. Είναι απλά επιπλωμένο με έναν καθαρό καναπέ με λευκή επένδυση και ένα τριμμένο και λευκασμένο τραπεζάκι σαλονιού που έκοψε ο Drew για να ταιριάζει καλύτερα στο μέγεθος του δωματίου.

MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL

«Έλκομαι προς τις υφές, αλλά μου αρέσει να ρίχνω στιγμές κομψότητας», λέει. Η Shannan σκόπευε να αφαιρέσει εντελώς την πόρτα της ντουλάπας από τα βαμμένα στρώματά της, αλλά τελικά της άρεσε πώς φαινόταν στη μέση της διαδικασίας, έτσι την άφησε εν μέρει ημιτελή. Στην άλλη πλευρά του τζακιού, ένα ζευγάρι ψηλά γαλλικά παντζούρια που βρήκε στο Facebook Marketplace ακουμπούσαν στην εσοχή του τοίχου.

MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL
MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL
MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL
MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL
MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL
MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL
MARK LOHMAN, STYLING BY FIFI O’NEILL

, ,micasarevista

Το πριν και το μετά αυτής της καμπίνας (πρώην μαντρί) για να απολαύσετε ένα όμορφο ορεινό καταφύγιο.

Πως Γίνεται να Κοιμηθούν 8 Άτομα σε Μόλις 28 Τετραγωνικά Μέτρα;