,

7 πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να βάψετε

Όταν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βάψετε τους τοίχους σας. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλα πράγματα που θα μπορούσατε να βάψετε στο σπίτι σας. Δείτε μερικά από αυτά.

Κουρτίνες Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, μπορείτε αν θέλετε να βάψετε τις κουρτίνες σας. Πάρτε μια απλή λευκή κουρτίνα, πινέλο και μπογιά για υφάσματα και ξεκινήστε τη δουλειά. Μπορείτε εύκολα με αυτόν τον τρόπο να φτιάξετε την κουρτίνα της παρακάτω φωτογραφίας που θυμίζει σκυλί Δαλματίας. Μπορείτε άνετα να φτιάξετε με τον ίδιο τρόπο πουά κουρτίνες ή αν εξασκηθείτε λίγο να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια.

thehomeissue_xrwma03

Πόμολα πόρτας Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο τιπ που θα ανανεώσει τις πόρτες σε λίγο χρόνο και σχεδόν χωρίς καθόλου έξοδα. Τα πόμολα λόγω του οτι χρησιμοποιούνται πολλές φορές μέσα στη μέρα, φθείρονται εύκολα. Μπορείτε να τα ανανεώσετε βάφοντάς τα σε μια απόχρωση της επιλογής σας. Μπορείτε ακόμα και να τα βάψετε χρυσά δίνοντας έναν τόνο πολυτέλειας στον χώρο σας.

Ψυγείο Μπορεί να σας ακούγεται υπερβολικό, αλλά αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στο ψυγείο σας τότε μπορείτε να το κάνετε. Μια ιδέα που είδαμε και μας ετυπωσίασε είναι το ψυγείο που ντύθηκε με μπογιά μαυροπίνακα! Έξυπνη ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια όταν θα θέλετε να αφήσετε κάποιο σημείωμα και δεν βρίσκεται πρόχειρο χαρτί.

thehomeissue_xrwma01

Πολυθρόνες Μπορεί η διαδικασία να είναι λίγο χρονοβόρα αλλά μπορείτε να βάψετε μια πολυθρόνα. Για ποιο λόγο να κρατάτε μια πολυθρόνα της οποίας το χρώμα έχετε βαρεθεί αν μπορείτε να το αλλάξετε με μικρό κόστος. Το μόνο που θα χρειαστείτε για να το πετύχετε είναι τα κατάλληλα χρώματα και υπομονή για να βγει άρτιο αποτέλεσμα.

Ποτήρια Μπορείτε να βάψετε τα ποτήρια σας χρησιμοποιώντας ειδική βαφή για ποτήρια και γυάλινες επιφάνειες. Μπορείτε είσης να χρησιμοποιήσετε ειδικά αυτοκόλλητα που υπάρχουν και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε χρωματιστά σχέδια. Φαντασία να έχετε και θα δημιουργήσετε ένα σωρό όμορφα πράγματα.

thehomeissue_xrwma02

Βαζάκια Οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια μπορεί να βαφτεί εύκολα με την κατάλληλη μπογιά. Τα βαζάκια μαρμελάδας, είναι μια καλή λύση γιατί σε αυτά μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα πράγαματα. Αν τα βάψετε σε όμορφους χρωματισμούς θα μπορείτε να τα διακοσμήσετε ακόμα πιο εύκολα στα καινούργια ανοιχτά ράφια σας, που είναι και της μόδας φέτος.

jar

Μπανιέρα Επιλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει και θεωρείτε πως ταιριάζει στο μπάνιο σας και με αυτό βάψτε την μπανιέρα σας. Κάντε το προσεκτικά για να πετύχετε όσο το δυνατόν πιο άρτιο αποτέλεσμα. Αρχικά θα πρέπει να τρίψετε την μπανιέρα σας για να απoμακρυνθούν τυχόν σκασίματα.

thehomeissue_xrwma
Via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Μπήκαμε στο πραγματικό σπίτι του Christian Grey και ναι, είναι τόσο τέλειο όσο φαντάζεσαι

Μέχρι πρόσφατα οι πισίνες ήταν είδος πολυτελείας, αποκλειστικά για τους εύπορους. Όχι πια όμως!