,

5 ιδέες για το εξοχικό σας!

1. Λευκό Αν το λευκό είναι αυτό που προτιμάτε να είναι το κυρίαρχο χρώμα στον χώρο σας, τολμήστε το!

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα χρώματα για ένα τέτοιο περιβάλλον αλλά και από τα πιο ταιριαστά.

Αναμείξτε ανάμεσα στα έπιπλα σας αντικείμενα, προτιμήστε ένα όμορφο χαλί και διάφορα διακοσμητικά.

lefko

2. Θαλασσί πράσινο Ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα στα εξοχικά είναι το πράσινο της θάλασσας. Συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό και το καφέ.
Ενώ υπέροχα κάδρα με θαλασσινά στοιχεία θα δώσουν άλλη αίσθηση στον χώρο. Ιδανικό χρώμα αν προτιμάτε τα ρετρό ή κλασσικά έπιπλα.

aqua_elle_decor

3. Ριγέ Μια εναλλακτική άποψη είναι να βάψετε κάποιους από τους τοίχους του σπιτιού ριγέ, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσετε σε μεγάλη κλίμα τις γραμμές.

Προτιμήστε χρώματα όπως το μπλε, το γαλάζιο, το λευκό και το πορτοκαλί. Εννοείται πως δεν είναι ανάγκη να βάψετε όλο το σπίτι αλλά τα δωμάτια θα γίνουν υπέροχα με αυτές τις επιλογές. Αν πάλι προτιμάτε τους λευκούς τοίχους εξοπλιστείτε με σεντόνια και διακοσμητικά με ριγέ σχέδια.

stripes

4. Ρετρό Τα καλής ποιότητας ψάθινα έπιπλα είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μας επιλογές στα εξοχικά και όχι μόνο έξω στην βεράντα αλλά και μέσα. Ιδανικά όμως είναι τα vintage αντικείμενα τα οποία έχουν περάσει από αναπαλαίωση και δένουν αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση. Επιλέξτε όμως απαλά χρώματα που να αρμόζουν με το περιβάλλον.

blue-and-white

5. Αγάπη! Το πιο σημαντικό που έχετε εσείς να βάλετε στον χώρο αυτό είναι την αγάπη σας. Τολμήστε να βάλετε προσωπικές φωτογραφίες και αντικείμενα με συναισθηματική αξία στο χώρο. Επιλέξτε αντικείμενα από το φυσικό περιβάλλον του χώρου σας.

Βρέστε όμορφα βότσαλα και βάλτε τα σε μια γυάλα ή παλιά κουπιά και διακοσμήστε τα στον τοίχο σας. Πάνω από όλα κρατήστε το χώρο σας λιτό και να θυμάστε πως είναι προσωρινός και όχι το μόνιμο σας σπίτι.

img15l

vintage-oars

πηγή

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Κι όμως είναι ένα detox snack από κολοκύθα!

Κρεατόσουπα με κριθάρακι