in

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

Και όμως, όσο παράξενο και αν ακούγεται, οι άντρες μπορούν να μάθουν πολλά πράγματα στις γυναίκες στον τομέα της διακόσμησης. Καλά είδατε, δεν έπαθαν κάτι τα μάτια σας. Μπορεί να είναι λίγα τα εργένικα σπίτια (παραδεχτείτε το ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν όμορφα διαμερίσματα) που είναι τέλεια διακοσμημένα και πολύ προσεγμένα. Παρόλα αυτά έχουν μερικά πραγματάκια να μάθουν στις γυναίκες. Δείτε ποια είναι τα 5 βασικά λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ.

Υπερβολική διακόσμηση Πολλές φορές το λιτό είναι πολύ καλύτερο από το πλούσιο και υπερβολικό. Οι άντρες ξέρουν πολλοί καλά πως το μόνο που χρειάζεται ένα σπίτι είναι να είναι καθαρό και οργανωμένο. Με λίγα λόγια δεν υπερφορτώνουν τα σπίτια τους γεμίζοντάς τα με αντικείμενα και μπιμπελό που είναι περιττά. Επίσης, είναι πολύ πιο συγκρατημένοι στα ψώνια τους, όπως θα δει οποιοσδήποτε συγκρίνει τις παπουτσοθήκες ενός άντρα και μιας γυναίκας.

117797346474085296_i4jl0keh_c

Τέχνη χωρίς νόημα Στους άντρες αρέσει να διακοσμούν τους τοίχους τους με έργα τέχνης που σημαίνουν κάτι, όμορφες φωτογραφίες με ωραίες κορνίζες, πίνακες που τους λένε κάτι και ίσως ένα αγαλματάκι που έχει κάποιο νόημα. Δεν κρεμούν ποτέ έργα τέχνης μόνο και μόνο για να γεμίσουν τον χώρο ή να του προσδώσουν ανδρισμό. Οι γυναίκες από την άλλη, χρησιμοποιούν έργα τέχνης για να δηλώσουν τη θηλυκότητά τους. Κάντε κάθε αντικείμενο που βάζετε στο σπίτι σας μέρος ενός συνόλου.

decorar-con-arte-escultura-14

decorar-con-arte-fotografia-03

Επίμονη παράβλεψη της λειτουργικότητας Σε ένα αντρικό σπίτι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει έπιπλο ή φωτιστικό που να μην είναι λειτουργικό ή χρήσιμο (αφού οι άντρες λειτουργούν με βάση τη χρηστικότητα και όχι τόσο την ομορφιά). Οι άντρες γνωρίζουν πολύ καλά πως αν πάρουν ένα τραπεζάκι του καφέ για το σαλόνι θα βάλουν και τα πόδια τους πάνω. Έτσι, δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν γυάλινο τραπεζάκι του καφέ που μπορεί να σπάσει στον πρώτο πανηγυρισμό για γκολ της ομάδας τους. Και μπορεί να φαίνεται δύσκολο στις γυναίκες να μην πάρουν το επιπλάκι που λάτρεψαν αν δεν είναι λειτουργικό, αλλά καλό είναι να κάνουν την καρδιά τους πέτρα και να μην το πάρουν. Βέβαια μπορείτε να βρείτε μια μέση λύση.

project-Hong-Kong-house-6

apartamento-masculino-industrial-05-sala

Ξέρουν τη δύναμη της υφής Οι άντρες γνωρίζουν πως η αφή είναι μία από τις πιο δυνατές αισθήσεις όσον αφορά τη διακόσμηση. Σε ένα αντρικό σπίτι υπάρχουν αντικείμενα από μαλλί, δέρμα, λινό ή μέταλλο. Όλα αυτά όταν χρησιμοποιούνται αρμονικά προσθέτουν ζεστασιά και χαρακτήρα σ’ ένα σπίτι. Οι γυναίκες από την άλλη τείνουν να περιορίζονται σε πιο απαλές υφές.

decoracao-para-casa-masculina-4

Επιλέγουν κομμάτια που χρησιμοποιούνται Μία καρέκλα ή μία πολυθρόνα στην οποία δεν επιτρέπεται να καθίσει κανείς είναι συχνό φαινόμενο σε γυναικείο σπίτι. Αντιθέτως δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει τέτοιο έπιπλο σε αντρικό σπίτι. Οι άντρες συνηθίζουν να διακοσμούν με έπιπλα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όσο ακριβά και αγαπημένα κι αν είναι.

ESTAR-1
Via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Το πλακάκι είναι πασέ: 4 εναλλακτικές προτάσεις για να ντύσεις τον τοίχο της κουζίνας

17 Έξυπνες Προτάσεις Διακόσμησης που θα Κάνουν τους Μικροσκοπικούς Χώρους τους Σπιτιού σας, να Φαίνονται Τεράστιοι!