,

2 σε 1: Πλυντήριο και Στατικό Ποδήλατο Μαζί!

Φοιτητές του Πανεπιστημίου China’s Dalian Nationalities σχεδίασαν ένα στατικό ποδήλατο το οποίο λειτουργεί ταυτόχρονα και ως πλυντήριο ρούχων!

Πρόκειται για το BWM ένα ποδήλατο-πλυντήριο που πλένει ρούχα ενώ ταυτόχρονα γυμνάζει.

«Το ποδήλατο πλυντήριο συνδυάζει ένα ποδήλατο γυμναστικής και ένα πλυντήριο ρούχων. Μπορείτε να ασκήστε και την ίδια στιγμή να πλένετε τα ρούχα σας. Όταν κάνετε ποδήλατο ο κάδος του πλυντηρίου περιστρέφεται και την ίδια στιγμή η πλεονάζουσα ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να αποθηκεύεται» αναφέρει η περιγραφή στο Tuvie.

thehomeissue_podilato03

Οι κατασκευαστές του BWM αναφέρουν: «Υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα στην κάψουλα για να αφήνει το βρώμικο νερό να βγαίνει προς τα έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να ανεφοδιάζετε με καθαρό νερό για να ξεπλύνετε τα ρούχα σας. Πρόκειται για μια πολύ φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή».

thehomeissue_podilato01

Αμέσως μετά το BMW δημιουργήθηκε και το BiWa ή αλλιώς Bike Washing Machine το οποίο είναι κανονικό ποδήλατο που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως πλυντήριο ρούχων. Το συγκεκριμένο ποδήλατο-πλυντήριο σχεδίασε η Barbora Tobolova. Με αυτό θα μπορείτε να πηγαίνετε να κάνετε τα ψώνια σας στη γειτονιά ενώ ταυτόχρονα θα πλένονται και τα ρούχα σας. Για ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο ρούχων θα πρέπει να κάνετε πετάλι για 2-3 χιλιόμετρα.

thehomeissue_podilato041via spirossoulis.com

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Ο αόρατος φράχτης! Δες αυτή τη μοναδική σχεδιαστική σύλληψη!

Αντί να πετάξει τα άδεια μπουκάλια της τα μετατρέπει σε κάτι που όλοι μας θα θέλαμε!