in

Το Πιο Οργανωμένο Σπίτι που έχουν Δει.

Σε κανέναν δεν αρέσει η ακαταστασία. Είτε είναι μια αυλή γεμάτη σκουπίδια, είτε μια ντουλάπα στην οποία επικρατεί χάος, είτε ένα ψυγείο γεμάτο ληγμένα προϊόντα, όταν τα πράγματα γύρω μας δεν είναι οργανωμένα δυσκολευόμαστε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε, να κάνουμε μια δουλειά και μπορεί να επηρεάσει ακόμα και την διάθεση μας.

Αν έχετε αρκετά δωμάτια που είναι ακατάστατα, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε σιγά σιγά. Διαλέξτε έναν στόχο που μπορείτε να πετύχετε, όπως το να οργανώσετε την κουζίνα σας και ξεκινήστε.

Αν όμως είστε πολύ της τάξης, με ένα δωμάτιο δεν θα ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για καθαριότητα. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Alejandra Costello και το απίστευτα οργανωμένο σπίτι της σαν έμπνευση. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ζει πραγματικά ακολουθώντας το μότο: “Για όλα τα πράγματα υπάρχει μία θέση και όλα τα πράγματα είναι στη θέση τους”.

Περιγράφει τον εαυτό της σαν ειδικό στην δημιουργική οργάνωση και ζει για να δείχνει στους ανθρώπους πως να γίνουν πιο οργανωμένοι και πως να είναι πιο παραγωγικοί καθημερινά.

Εξηγεί ότι στο κανάλι της στο YouTube έχει δημιουργήσει μια πολύτιμη συλλογή συμβουλών οργάνωσης, κριτικών προϊόντων οργάνωσης και ιδεών για οργάνωση – όλα αυτά για να εκπληρώσει το στόχο της, να μεταδώσει την αγάπη της για την οργάνωση σε όλους.

Πως, όμως, έγινε η Alejandra ειδική στην οργάνωση; “Έχω μανία με την οργάνωση. Με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι φανατίζονται με τον αθλητισμό ή διψάνε για βιβλία, εγώ λατρεύω την οργάνωση”, εξηγεί.

Όταν μετακόμισε σε άλλη πολιτεία (με δεκάδες κουτιά με αντικείμενα που έπρεπε να βολέψει), συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν ένα καλό σχέδιο οργάνωσης για το νέο της σπίτι. Μετά από προσπάθειες και λάθη, το βρήκε και ήξερε βαθιά μέσα της ότι έπρεπε να μοιραστεί τα μυστικά που ανακάλυψε και με άλλους.

Δείτε στο βίντεο τα μυστικά οργάνωσης της!

via

Ενα πέτρινο Airbnb στη μέση του πουθενά, στις Πρέσπες -Απέξω άθικτο από το 1920, μέσα σαν λοφτ

Το Διαμερισμό του είναι ΜΟΝΟ 24 Τετραγωνικά. Μόλις όμως δείτε ΠΩΣ έχει διαμορφώσει το Εσωτερικό του; Θα το ερωτευθείτε!