in

Θαυμάστε σπίτια με διακόσμηση εμπνευσμένη από το Game of Thrones

Δείτε τα σπίτια που οι fans της σειράς Game of Thrones έχουν διακοσμήσει για να τιμήσουν την αγαπημένη τους σειρά. Με αφορμή την έναρξη της 5ης σεζόν.

Το Game of Thrones είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την αμερικάνικη τηλεόραση. Κάθε εβδομάδα εκατομμύρια θεατές κάθονται στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασής τους για να παρακολουθήσουν ευλαβικά το τελευταίο επεισόδιο.

Κι όπως γίνεται με όλα τα πράγματα που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία του ευρύ κοινού, συνήθως αυτά επηρεάζουν και τα σπίτια μας, τη διακόσμηση και το στιλ που επιλέγουμε για τον χώρο μας. Οι φανατικοί της σειράς σε όλο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει δωμάτια αλλά και ολόκληρα σπίτια βασισμένα στη διάσημη τηλεοπτική σειρά. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο μίνιμαλ έχουμε δει στον χώρο της διακόσμησης, αλλά σίγουρα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Υπνοδωμάτια Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ένα υπνοδωμάτιο βασισμένο στη συγκεκριμένη σειρά θα κάνει πολύ καλό στην αυτοπεποίθησή σας καθώς θα ξυπνάτε και θα νιώθετε σαν να είστε βασιλιάδες. Από την άλλη μεριά η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι υπερβολική αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επηρεαστείτε από τη σειρά χωρίς αυτό να είναι πολύ εμφανές στο δωμάτιο. Επιλέξτε διακοσμητικά και έπιπλα που θυμίζουν εκείνη την εποχή αλλά με έναν διακριτικό τρόπο.

thehomeissue_game07
Δεν είναι απαραίτητο να το παρακάνετε με τη διακόσμηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοιχεία από τη σειρά χωρίς να υπερβάλλετε.

Αν από την άλλη θέλετε ένα γνήσιο δωμάτιο Game of Thrones τότε θα πρέπει να διακοσμήσετε με vintage έπιπλα, βαριές κουρτίνες, πολύ ξύλο αλλά και χρυσό που ήταν άφθονο στα παλάτια που ζούνε οι διάσημοι βασιλικοί οίκοι της σειράς.

thehomeissue_game08
Αν θέλετε ένα γνήσιο Game of Thrones υπνοδωμάτιο πάρτε ιδέες από αυτό της εικόνας.

Τραπεζαρία Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος που του ταιριάζει αυτού του είδους η διακόσμηση αλλά και πάλι είναι στο χέρι σας πόσο πολύ θα το τραβήξετε. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά ως έμπνευση και να τη φέρετε τη διακόσμηση στα δικά σας μέτρα.

thehomeissue_game05
Επειδή τα σπαθιά δεν είναι και το πιο ασφαλές διακοσμητικό στοιχείο, εσείς φτιάξτε τον δικό σας θρόνο με ξύλα.

Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα πιο χαλαρό λουκ με στοιχεία από τη διακόσμηση των παλατιών της σειράς ή ένα πιο βαρύ στιλ διακόσμησης που θα σας κάνει να νιώθετε σαν τον Τάιγουιν Λάννιστερ.

thehomeissue_game04
Αν θέλετε να νιώσετε σαν βασιλιάς στον οίκο των Σταρ ή των Λάνιστερ τότε φτιάξτε μια τραπεζαρία σαν αυτήν εδώ (να ξέρετε όμως ότι δεν θα κερδίσετε κανένα διακοσμητικό βραβείο).

Τζάκι Πολύς κόσμος λατρεύει να υιοθετεί ένα βασιλικό σαλόνι με τζάκια που χαλαρά θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν στα σπίτια εκείνης της περιόδου. Οι γραμμές αυτής της διακόσμησης είναι απότομες χωρίς καμία απαλότητα και τα χρώματα έντονα και συνήθως σε πορφυρούς τόνους.

thehomeissue_game03
Αυτό το τζάκι μοιάζει σαν να έχει βγει κατευθείαν από τη σειρά.

Μπάνιο Τα μπάνια είναι έντονα διακοσμημένα και αποπνέουν μια υπερβολική και λίγο κακόγουστη πολυτέλεια. Το θαλασσί και το χρυσό είναι τα κυρίαρχα χρώματα, οι αποχρώσεις είναι συνήθως έντονες και η λέξη μίνιμαλ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο αυτής της σειράς αλλά και των σπιτιών που εμπνέονται από αυτήν.

thehomeissue_game09
Ένα μπάνιο εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά.

Βεράντα-Κήπος Πολλοί φανατικοί θαυμαστές έχουν δημιουργήσει κήπους και βεράντες πιστά αντίγραφα των κήπων της σειράς που είναι γεμάτοι πράσινο και μεταλλικά vintage έπιπλα.

thehomeissue_game010
Η βεράντα ή ο κήπος είναι ίσως το μόνο μέρος που μπορεί να συναντήσετε μια πιο συγκρατημένη και λιτή διακόσμηση.

Αν ανήκετε στα εκατομμύρια των φανς της σειράς και θέλετε κι εσείς να δημιουργήσετε ένα σπίτι εμπνευσμένο από το Game of Thrones τότε να θυμάστε πως οι τόσο έντονες διακοσμήσεις μπορούν εύκολα να γίνουν βαρετές μετά από λίγο καιρό. Γι’ αυτό καλύτερα να επιλέξετε τέτοια βαριά διακόσμηση για επιμέρους χώρους.
Via

Διακόσμηση Σπιτιού με Vintage φωτογραφικές μηχανές!

Διακόσμηση με στοιχεία Glam & ethnik