in

Δείτε ένα διαφορετικό μπάνιο που σίγουρα θα σας παχύνει

Αν είχαμε δει το μπάνιο του Willy Wonka από την ταινία με το Εργοστάσιο Σοκολάτας, τότε σίγουρα αυτό θα ήταν κάπως έτσι.

Η μπανιέρα και τα άλλα είδη υγιεινής του παραπάνω μπάνιου είναι ολόκληρα φτιαγμένα από σοκολάτα. Οι βρετανικές εταιρίες Bathrooms.com και Choccywoccydoodah (η εταιρία που είχε δημιουργήσει πολλά διακοσμητικά στοιχεία για την ταινία του Tim Burton Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα τους δυσκόλεψε και πολύ να δημιουργήσουν ένα σοκολατένιο μπάνιο) ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν αυτό το «αριστούργημα» το οποίο ονομάζεται «Maderno Sweet».

thehomeissue_sokolata

Σοκολατένιος μπιντές, νιπτήρας, μπανιέρα και τουαλέτα… είναι όλα φτιαγμένα από σοκολάτα. Το κόστος τους είναι στα 118.000 ευρώ και οι θερμίδες που μπορείτε να πάρετε από ολόκληρο το μπάνιο -αν μπείτε στη διαδικασία να το φάτε, κάτι που δεν συνιστούμε- είναι 9,4 εκατομμύρια. Ολόκληρο το μπάνιο είναι φτιαγμένο από 50 κιλά Βέλγικης σοκολάτας και χρειάστηκαν 2-3 μήνες για την κατασκευή τους. Αυτό που είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι πως το μπάνιο δεν πρέπει να βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου καθώς σε αυτή την περίπτωση θα αντέξει μόνο 6 μήνες.

thehomeissue_sokolata01
via

Δημιουργώ ένα μπάνιο με υλικά όσο γίνεται πιο κοντά στην φύση

Πώς να Αλλάξετε Μόνοι σας Ταπετσαρία σε Μια Καρέκλα