in

Ξύλο, τούβλα και σοβάς είναι το απόλυτο πρέπει για αυτή τη σεζόν…

Τα Φυσικά χρώματα και υλικά είναι μια από τις ισχυρότερες τάσεις του τρέχοντος έτους. Ξύλο, τούβλα και σοβάς είναι το απόλυτο πρέπει για αυτή τη σεζόν και δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα κομψό σπίτι. Τα υλικά δεν έχουν φύγει από τη μόδα και μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Θα σας δείξουμε πώς να αναδημιουργήσετε εύκολα αυτό το φυσικό βλέμμα και στα σπίτια σας. Μην ανησυχείτε, θα πάρει μόνο λίγα λεπτά. Όπως αποδεικνύεται, για να κάνουν το σπίτι σας να φανεί κομψό, αλλά ακόμα ζεστό, θα χρειαστεί μόνο μία από τις ταπετσαρίες που θα βρείτε στην A & G.

Ξύλο

Το ξύλο είναι ένα υλικό που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ζεσταίνει μοντέρνους χώρους, τονίζει τη γοητεία της ρουστίκ διακόσμησης, καθώς επίσης είναι ένα ιδανικό φόντο για τις διακοσμήσεις στα πιο μοντέρνο χρώμα του έτους – το σμαραγδένιο πράσινο.

04

Soft-edged modern interior with wood colours and contemporary furniture

Τούβλα

Πολλοί διακοσμητές έχουν μια αδυναμία για τους τοίχους από πλίνθους και τούβλα, έτσι δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, αντί να κρύβουν τα τούβλα, θα πρέπει να τα τονίσουν. Με ταπετσαρίες από την A & G, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τόσο το τέλειο είδος των τούβλων από αρκετά σχέδια διαθέσιμα όσο και το χρώμα που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Σοβάς

Η πρόταση αυτή απευθύνετε ειδικά στους οπαδούς του βιομηχανικού σχεδιασμού. Ταπετσαρίες που μιμούνται το γύψο θα προσθέσουν στύλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο και θα αναδείξουν άλλες διακοσμήσεις, όπως μοντέρνα έργα ζωγραφικής και γλυπτικής με πρωτοποριακό και λεπτό τρόπο.

08

Interior of home with chrome lamp and frames

Minimalistic kitchen

via

Σπίτι – μινιατούρα διαθέτει όλα τα κομφόρ

14 δημοφιλείς ιδέες εσωτερικής διακόσμησης που αποδείχθηκαν άχρηστες