in

Διακοσμήστε με κοραλλί λεπτομέρειες

Το κοραλλί είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Το προτιμούμε στο ντύσιμό, το μακιγιάζ αλλά και την διακόσμηση του σπιτιού μας. Δίνει μία ζεστασιά στον χώρο μας και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα όπως το πράσινο της μέντας ή το γκρι. Δείτε λοιπόν μερικές ιδέες και διακοσμήστε το σπίτι σας με κοραλλί λεπτομέρειες άμεσα!

Ένας παλιός vintage μπουφές θα δείξει υπέροχος σε κοραλλί χρώμα. Εάν αγαπάτε τις DIY δραστηριότητες, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τον βάψετε. Ο χώρος σας θα αποκτήσει μία γλυκιά funky διάθεση και θα μπορεί να συνδυαστεί με κάθε διακοσμητικό που ήδη έχετε.

diakosmiste-koralli-leptomeries

Τα mason jars είναι τα αγαπημένα μας και αποτελούν τις ιδανικές κοραλλί λεπτομέρειες για το σαλόνι μας. Εάν δεν θέλετε όλα να είναι κοραλλί, επιλέξτε μόνο το ένα σε αυτήν την αγαπημένη απόχρωση, και τα υπόλοιπα σε άλλες όπως το μπλε ή το λευκό. Γεμίστε τα με λουλούδια και ανανεώστε τον χώρο σας με έναν απλό, οικονομικό τρόπο.

diakosmiste-koralli-leptomeries1

Οι καλοκαιρινές κοραλλί λεπτομέρειες μπορούν κάλλιστα να είναι λίγα μαξιλάρια ή τα κλινοσκεπάσματά σας στην κρεβατοκάμαρα. Συνδυάστε τα με το λευκό και το μπεζ και είναι σίγουρο πως κάθε πρωί η διάθεση σας θα είναι υπέροχη! Μη φοβηθείτε τον συνδυασμό των floral σχεδίων με το πουά, το οποίο είναι το νέο trend των ημερών.

diakosmiste-koralli-leptomeries4

Μπορείτε να ανανεώσετε και το μπάνιο σας με μικρές κοραλλί λεπτομέρειες. Επιλέξτε γλυκά mason jars, βαμμένα σε αυτήν την απόχρωση, και στολίστε με αυτά ένα ραφάκι στο μπάνιο σας. Αυτά τα maison jars μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ντισπένσερ, θήκη για μπατονέτες και βαμβάκι και να δώσουν μία άλλη αίσθηση στο μπάνιο.

diakosmiste-koralli-leptomeries3

Τέλος, οι κοραλλί λεπτομέρειες μπορούν να είναι απλώς λίγα φρέσκα λουλούδια μέσα σε mason jars. Επιλέξτε χρώματα σε rustic στυλ και τοποθετήστε σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού θέλετε. Το αποτέλεσμα θα είναι θαυμάσιο καθώς ο χώρος θα φωτίσει και θα αποκτήσει ένα ιδιαίτερο στυλ.

diakosmiste-koralli-leptomeries2Via

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο καρπούζι

Λεκές από καρπούζι! Αυτό είναι το Τρικ που θα τον Εξαφανίσει