in

Ένα Πανεύκολο DIY που θα Μεταμορφώσει Ολοκληρωτικά κάθε Βεράντα!

Αυτό το DIY μπορεί να σας χαρίσει ηρεμία, γαλήνη και όμορφη σκιά στη βεράντα, στον κήπο ή και την αυλή του χωριού σας (αν επιλέξετε να περάσετε εκεί τις καλοκαιρινές σας διακοπές).

Μπορεί να μην πρόκειται για κάτι απαραίτητο αλλά φέτος το καλοκαίρι όλοι μας χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω χαρά από τα προηγούμενα. Και ό,τι μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και πιο όμορφη, το θέλουμε. Δείτε πώς να φτιάξετε μια κουνουπιέρα για να χαλαρώνετε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο ή απολαμβάνοντας το ποτό σας χωρίς να σας ενοχλεί τίποτα.

thehomeissue_veranta02

Θα χρειαστείτε…
20 εκατοστά σκοινί, ένα μεγάλο καλάθι χωρίς λαβές, ψαλίδι, μια πολύ καλή κόλλα, 2-4 πάνελ κουρτίνας (ανάλογα με το μέγεθος του καλαθιού σας).

thehomeissue_veranta04
Περάστε το σκοινί μέσα από το καλάθι.

Ξεκινήστε περνώντας μέσα από την μέση του πάτου του καλαθιού σας το σκοινί και κάνοντάς το έναν καλό κόμπο από την εσωτερική μεριά του καλαθιού. Ρυθμίστε το σκοινί σας στο ύψος που θέλετε. Εννοείται πως μπορείτε όποια στιγμή θέλετε να του αλλάξετε ύψος.

thehomeissue_veranta05
Κολλήστε προσεκτικά τις κουρτίνες σας στο εσωτερικό του καλαθιού.

Συνεχίστε κολλώντας τις κουρτίνες στα εσωτερικά τοιχώματα του καλαθιού. Kρεμάστε την κουνουπιέρα σας από το ταβάνι και είναι έτοιμη.

thehomeissue_veranta01

 

Via

Αυτή η σιδερένια πόρτα έκρυβε για 75 χρόνια ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να μάθει!

Τα πλακάκια λέπια γοργόνας είναι το πιο προχωρημένο trend!