in

Ωραία διαρρύθμιση από ένα μικρο διαμέρισμα στην Ουκρανία

Σχεδιασμένο από τον Eugene Meshcheruk, αυτό το μικρό, φωτεινό διαμέρισμα μετατράπηκε για μια νεαρή οικογένεια στο Zaporojye, Ουκρανία.

Το πρώτο βήμα για τον επανασχεδιασμό του σπιτιού  ήταν να αφαιρέσουν τα τείχη από την υπάρχουσα δομή και να δημιουργήσουν ένα ανοιχτό χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το νέο σημείο εστίασης είναι η λεπτή διαχωριστική τοίχο κτισμένο από πάνελ από κόντρα πλακέ που διαχωρίζουν την τραπεζαρία και την κουζίνα από το καθιστικό.

Ξύλινα κεραμίδια, σανίδες και τούβλα δίνουν στο χώρο  μια ποικιλία υφών και τελειώματα, ενώ το απαλό κίτρινο χρώμα της βάσης δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι κουρτίνες είναι από το δάπεδο μέχρι την οροφή σε μαύρο και άσπρο χρώμα τα οπια συμβάλλουν στην ανοιχτή αίσθηση του αέρα του σπιτιού, καθώς και.

modern-apartment-2

modern-apartment-3

modern-apartment-4

modern-apartment-5

modern-apartment-6

modern-apartment-7

modern-apartment-8

modern-apartment-9

Μια ολόλευκη καλύβα στο Echo Park, Λος Άντζελες

Αυτό Είναι το Υπέροχο Μικρό Ξενοδοχείο του Richard Gere!