in

Το Shaw House Στο Vancouver

Βρίσκεται σε μία παλαιά προκυμαία στη νότια ακτή του Βανκουβερ του Καναδά. To Shaw House, όπως ονομάζεται το οίκημα, έχει έναν ιδιαίτερο, πολυεπίπεδο σχεδιασμό που το καθιστά μοναδικό.

Πέρα από την αρχιτεκτονική προοπτική, ο λόγος για τον οποίο το σπίτι χωρίζεται σε τόσα επίπεδα είναι για την σταθερότητά του, για να αντέχει τους συχνούς σεισμούς της περιοχής.

shawhouse_051

Στο εσωτερικό, έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο πιο καθαρό, απλό και αρμονικό γίνεται, διατηρώντας μία μίνιμαλ και αφαιρετική αισθητική.

shawhouse_04

Το πιο ωραίο σημείο του είναι η εξωτερική πισίνα, που καλύπτει όλη την δυτική πλευρά της αυλής και διαθέτει ένα γυάλινο δάπεδο, στον οποίο διαθλάται το φως που περνά από μέσα, δημιουργώντας μία ρομαντική διάθεση κατά τη δύση του ηλίου.

shawhouse_021

shawhouse_061

el.ozonweb.com

Προστασία κτηρίων από πυρκαγιά με… αλουμινόχαρτο!

Ιδέες για διακόσμηση νησιωτικού σπιτιού