Νόμιζα ότι φαινόταν βαρετό. Αλλά μόλις μπήκα μέσα? Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι απίστευτο!

Λατρεύω τα μικροσκοπικά σπίτια, αλλά συχνά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στη μορφή και στην λειτουργικότητα.

Κάποια από αυτά είναι πανέμορφα από έξω. Κάποια άλλα δεν είναι τόσο όμορφα εξωτερικά αλλά είναι απίστευτα λειτουργικά.

Ωστόσο, όταν είδα αυτό το σπίτι Βικτοριανού στυλ, που είναι σχεδιασμένο άψογα εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, ήξερα ότι είχα βρει το τέλειο σπίτι σε ρόδες που κρατούσε όλες τις ισορροπίες.

Σχεδιασμένο από την Maximum Extreme Tiny Homes, αυτό το πρωτότυπο μικρό σπίτι, συνδυάζει τέλεια την κλασσική αρχιτεκτονική με την λειτουργικότητα, έχοντας ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς για να ζήσει μόνος του. Και άμα θέλετε το φορτώνετε στο φορτηγό σας και φύγατε!

Ο σχεδιαστής του σπιτιού αυτού λέει ότι σχεδίασε αυτό το σπίτι συγκεκριμένα για μια γυναίκα που ήθελε ένα σπίτι Βικτοριανού στυλ που να έχει τη δυνατότητα μεταφοράς.
3155

Και ενώ όλα, τόσο εσωτερικά όσο εξωτερικά, είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την αισθητική, είναι ταυτόχρονα σχεδιασμένα και με βάση τη χρησιμότητα και την αποθήκευση.

4109Η σκάλα με την οποία έχεις πρόσβαση στο πατάρι, έχει αρκετό χώρο για αποθήκευση φαγητού, ρούχων και άλλων πραγμάτων του νοικοκυριού.

589Η κουζίνα είναι μεγάλη και έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο.

691Κάτω από το ανοξείδωτο νιπτήρα της κουζίνας υπάρχει ο ένας από τους 2 θερμοσίφωνες του σπιτιού. Και πάνω από την κουζίνα, είναι το υπνοδωμάτιο.

780Στην άλλη άκρη του σπιτιού υπάρχει ένα ακόμα, μικρότερο πατάρι για την αποθήκευση τροφής. Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να αποθηκεύει φαγητό για τουλάχιστον ένα χρόνο.

882Το μπάνιο είναι αρκετά μεγάλο και περιέχει και τουαλέτα με δυνατότητα κομποστοποίησης.

978Επίσης το μπάνιο περιέχει ντους με όμορφη γυάλινη πόρτα.

1081Εξωτερικά, ακόμα και η οροφή είναι λειτουργική. Μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 300 γαλόνια νερού, αλλά είναι σχεδιασμένη ακόμα και να μαζεύει το νερό της βροχής και να το περνάει σε ένα βαρέλι για φιλτράρισμα έτσι ώστε να γίνεται πόσιμο.

11107Και φυσικά, μπορείτε να το φορτώσετε σε ένα φορτηγό και να ταξιδέψετε εύκολα όπου θέλετε.

1271Αυτό το μοναδικό σπίτι πραγματικά συνδυάζει την αισθητική ενός σπιτιού Βικτοριανής εποχής με τις ανάγκες που έχει κανείς για να ζει «on-the-go.»
via

Και όμως το πράσινο τσάι έχει και παρενέργειες

Eυεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού είναι γνωστές και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον...

Πώς είναι να ζουν 5 άτομα μέσα σε ένα διαμέρισμα 32 τετραγωνικών; Κι όμως...

Η ζωή στην Chinatown έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο, στα οποία μια πενταμελής οικογένεια θα έμενε στριμωγμένη σε...

Η διακόσμηση μπάνιου που δίνει ζεν ατμόσφαιρα!

Η διακόσμηση μπάνιου είναι προκλητικό πεδίο. Πολλές φορές το μπάνιο καταλήγει να είναι το πιο παραμελημένο δωμάτιο του σπιτιού, είναι όμως ένας χώρος που...

Έρευνα δικαιώνει όλες τις μαμάδες! Μην μπαίνετε με τα παπούτσια στο σπίτι!

Μια μελέτη από τον Δρ Charles Gerba, μικροβιολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, διερεύνησε τα μικρόβια που συλλέγονται στα παπούτσια μας και διαπίστωσε...

‘Eνας ξενώνας μόνο για Hobbit: Η διαμονή στοιχίζει 245 δολάρια τη βραδιά.

Πρόκειται για το the Hobbit House. Ένα ζευγάρι, στο Trout Creek, Mont. αποφάσισε να ξοδέψει περίπου 400,000 δολάρια για να δημιουργήσει ένα σπίτι αντίστοιχο...

Μετέτρεψε παλιά κούτσουρα και οι κορμούς σε πανέμορφες γλάστρες!

Όταν ασχολούμαστε με τον κήπο ή δημιουργούμε μια όμορφη σύνθεση με λουλούδια, αυτό λειτουργεί θεραπευτικά σε πολλά επίπεδα.Η ψυχική και σωματική ενέργεια που διοχετεύεται...
close