Κρύψτε τα Ραγίσματα από τους Τοίχους σας με τους πιο Έξυπνους Τρόπους!

Τα ραγίσματα στους τοίχους μπορούν να κρυφτούν με έξυπνους τρόπους ή μπορούν να αξιοποιηθούν στη διακόσμηση ακριβώς όπως είναι. Ψάξαμε και βρήκαμε έξυπνες ιδέες που θα σας δώσουν έμπνευση για να «αξιοποιήσετε» κατάλληλα τα ραγίσματα των τοίχων σας.

Βάψτε με ειδική τεχνοτροπία τον τοίχο σας Υπάρχει ειδική τεχνοτροπία που αφού βάψετε με αυτήν τον τοίχο σας, όλος ο τοίχος θα μοιάζει σαν να είναι γεμάτος ραγίσματα. Επομένως, αν τα ραγίσματά σας είναι αρκετά μην μπείτε στη διαδικασία να τα κρύψετε. Βάψτε τα και αναδείξτε τα.

thehomeissue_ragisma03

Τοποθετήστε αυτοκόλλητα πάνω στο ράγισμα Αξιοποιήστε το ράγισμα για να τοποθετήσετε με ειδικό τρόπο αυτοκόλλητα. Βάλτε αυτοκόλλητα από πουλάκια και λουλούδια πάνω στο ράγισμα χρησιμοποιώντας το ως καλώδιο, ως κλωνάρι ή ό,τι άλλο θέλετε.

thehomeissue_ragisma01

Gallery πινάκων Αν το ράγισμα είναι μικρό τότε με έναν πίνακα μπορείτε να το καλύψετε. Αν είναι πιο μεγάλο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια gallery πινάκων. Αν τα ραγίσματα είναι πολλά και συνεχόμενα, φτιάξτε μια gallery όπως αυτή της φωτογραφίας που ο κάθε πίνακας φαίνεται να μπαίνει μέσα στον άλλον.

thehomeissue_ragisma02

Κάντε το ράγισμα έργο τέχνης Αντί να κρύψετε ένα μεγάλο ράγισμα, βάλτε το μέσα σε κάδρο για να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή και ιδιαίτερη τέχνη.

thehomeissue_ragisma04

Ρολόγια και καθρέφτες Άλλη μια έξυπνη ιδέα είναι τα διακοσμητικά ρολόγια και οι καθρέφτες. Μπορείτε και σε αυτήν την περίπτωση να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη ή μια gallery καθρεφτών. Αν ο τοίχος σας είναι γεμάτος με ραγίσματα μπορείτε επίσης να τον «ντύσετε» εξ’ολοκλήρου με καθρέφτη.

thehomeissue_ragisma05

Ταπετσαρία Βάλτε ταπετσαρία σε περίπτωση που δεν θέλετε να φαίνονται καθόλου τα ραγίσματα. Καλύψτε όλο τον τοίχο ή μέρος του τοίχου με μια ωραία ταπετσαρία που θα δώσει στιλ στο χώρο σας κρύβοντας ταυτόχρονα όλες τις ατέλειες.

thehomeissue_ragisma07

Φτιάξτε ένα δικό σας έργο από αυτοκόλλητες ταινίες Ανάλογα με το σχήμα των ραγισμάτων μπορείτε να εμπνευστείτε και να φτιάξετε ένα δικό σας έργο τέχνης χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητες ταινίες.

thehomeissue_ragisma06

Όπως είδατε υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για να κρύψετε ραγίσματα και ατέλειες που μπορεί να έχνουν οι τοίχοι σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και διαλέξτε εκείνη που σας εμπνέει περισσότερο.
via

Ένα σπίτι του 1940 μέσα στο δάσος

Το παρακάτω σπίτι είναι σαν κουκλόσπιτο.Μέσα στο δάσος, με μικρούς χώρους και υπέροχης αισθητικής έπιπλα και λεπτομέρειες που θα σας εμπνεύσουν για το δικό...

Κανε το διάδρομο του σπιτιού σου πιο ενδιαφέρον με αυτά τα τρικ!

Μια ταπετσαρία, ένας πάγκος, πίνακες ή και μερικές ρίγες αρκούν για να μεταμορφωθεί και από βαρετός να γίνει στιλάτος!Καμιά φορά ο διάδρομος ή το...

Αρχιτέκτονας Αναπαλαίωσε Χωριό Του 16ου Αιώνα Στην Κρήτη Και Το Μεταμόρφωσε Σε Πολυτελές Ξενοδοχείο

Κρυμμένο μέσα σε ένα τοπίο με απίστευτο φυσικό κάλλος, ένα ολόκληρο χωριό του 16ου αιώνα μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά, με το παλιό και το νέο να...

Καλοκαίρι: Ποιά Δέκα Φρούτα Και Λαχανικά Κάνουν Απόλυτα Υγιή Μαλλιά

Το καλοκαίρι προχωράει και η ξηροδερμίες και οι παθήσεις των μαλλιών λόγω ξηρασίας και ζέστης, είναι έντονες!Όμως μια σωστή διατροφή βασισμένη σε λαχανικά και...

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα κουτάλι!

Πόσες φορές δεν έχουμε ξυπνήσει με τα μάτια πρησμένα και βαριά και φοράμε τα μεγάλα γυαλιά μας για να βγούμε έξω και να αντικρίσουμε...

Πως να καθαρίσω τη σκουριά στο μπαλκόνι

Τα μπαλκόνια υπόκεινται στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, οπότε είναι λογικό να λερώνονται και μάλιστα με δύσκολους λεκέδες.Δεν έχετε μόνο να αντιμετωπίσετε το σκούπισμα των...
close