Καμπυλωτοί Καναπέδες: Πώς να Βρείτε την Τέλεια Θέση για Αυτούς

Οι καναπέδες που είναι καμπυλωτοί είναι πολύ ωραίοι για ένα σαλόνι αλλά συνήθως αποτελούν διακοσμητικό πρόβλημα καθώς είναι λίγο πιο δύσκολο να ενταχθούν σε ένα χώρο.

Δείτε 6 διαφορετικούς τρόπους για να βάλετε τους στρογγυλεμένους καναπέδες σας στο χώρο και να υιοθετήσετε μια μοντέρνα διακόσμηση στο σαλόνι σας.

Προσθέστε και άλλες σρογγυλές επιφάνειες Μια πολύ καλή διακοσμητική συμβουλή είναι να προσθέσετε στο χώρο σας και άλλα έπιπλα με γωνίες ή με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες.

thehomeissue_kanapes1 (1)

thehomeissue_kanapes03

Αν έχετε καναπέ που δημιουργεί καμπύλη καλό θα ήταν να επιλέξετε στρογγυλό τραπέζι ενώ μπορείτε να προσθέσετε και ένα με δύο ακόμα αντικείμενα με στρογγυλές άκρες.

Αν βάλετε έναν γωνιακό καναπέ με στρογγυλεμένες γωνίες θα πρέπει να αποφύγετε να βάλετε μόνο έπιπλα με αυστηρές ίσιες γωνίες γιατί τότε ο καναπές σας θα δείχνει παράταιρος.

Βάλτε δύο καναπέδες

thehomeissue_kanapes07

Οι στρογγυλεμένοι καναπέδες ταιριάζουν ακόμα καλύτερα ανά ζεύγος. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε τον έναν απέναντι από τον άλλον και στη μέση να βάλετε ένα στρογγυλό τραπεζάκι. Προσπαθήστε να βάλετε τους δύο καναπέδες περίπου στη μέση του δωματίου για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε κύκλο

thehomeissue_kanapes08

Έχοντας έναν καμπυλωτό καναπέ έχετε ήδη δημιουργήσει το μισό ενός κύκλου στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τον κύκλο προσθέτοντας καρέκλες και πολυθρόνες στη συνέχεια του καναπέ.

Βάλτε τον καναπέ να κοιτάει προς τη θέα

thehomeissue_kanapes06

Αν έχετε ωραία θέα από το σαλόνι σας τότε μπορείτε να βάλετε τον καναπέ σας να κοιτάει προς το μπαλκόνι ή την αυλή σας. Επίσης μπορείτε να βάλετε τον καναπέ να κοιτάει προς την τηλεόραση μιας και οι καμπυλωτοί καναπέδες ταιριάζουν καλύτερα σε χώρους με τηλεοράσεις και είναι και πολύ πιο άνετοι.

«Ευθυγραμμίστε» τον με τον τοίχο

thehomeissue_kanapes05

Αν έχετε γωνιακό τοίχο στο σαλόνι σας, τότε ο στρογγυλός καναπές θα ταιριάξει γάντι. Φροντίστε να έχουν και ο τοίχος και ο καναπές την καμπύλη προς την ίδια φορά για να δείχνει η διακόμσηση πιο ομοιόμορφη. Με τη σωστή διακόσμηση και χρησιμοποιώντας μερικές ακόμα στρογγυλεμένες επιφάνειες θα καταφέρετε να έχετε ένα όμορφο σαλόνι με σοφιστικέ λουκ.

Το διαβάσαμε στο spirossoulis.com

Γάλλος καλλιτέχνης μεταμορφώνει βαρετά κτήρια σε εντυπωσιακά έργα τέχνης

Ο Γάλλος street artist Julien Malland, γνωστός και ως Seth Globepainter, δημιουργεί πολύχρωμη τέχνη σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Οι μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες...

Τα μυστικά ενός μικρού διαμερίσματος

Πολλοί από εσάς μένετε σε μικρά διαμερίσματα τα οποία κάποιες φορές σας εκνευρίζουν τόσο που δεν θέλετε να τα βλέπετε στα μάτια σας. Δυστυχώς,...

Έμπνευση από υπέροχες τραπεζαρίες

Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος όπου είτε χρησιμοποιούμε καθημερινά είτε με καλεσμένους, αλλά όπως και να έχει παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση του...

Μισούσε τη Σιδερένια Σκάλα της. Μόλις δείτε με ΤΙ την Αντικατέστησε, θα Πάθετε Πλάκα!

Δύσκολα ένα σπίτι θα είναι όπως το φανταζόμαστε. Πράγματι, τα περισσότερα σπίτια που αγοράζει ο κόσμος δεν μοιάζουν καθόλου με το ιδανικό σπίτι που έχουν...

4 Στόχοι που Πρέπει να Βάλετε τη Νέα Χρονιά για να Εξοικονομήσετε Χρήματα

Με το που μπαίνει η νέα χρονιά όλοι είμαστε έτοιμοι για μερικές αλλαγές στη ζωή μας. Κάθε χρόνο λέμε, «Φέτος θα αποταμιεύσω περισσότερα για...

Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης : Φτιάχνω Σπρέι πιπεριού στο σπίτι (Εύκολο, γρήγορο και νομιμοφανές)

Είναι γνωστό ότι το σπρέυ πιπεριού στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή απαγορεύεται από το νόμο. Η παρακάτω συνταγή προτείνεται και είναι εύκολη, δεν συγκαταλέγεται στις...
close