Καμπυλωτοί Καναπέδες: Πώς να Βρείτε την Τέλεια Θέση για Αυτούς

Οι καναπέδες που είναι καμπυλωτοί είναι πολύ ωραίοι για ένα σαλόνι αλλά συνήθως αποτελούν διακοσμητικό πρόβλημα καθώς είναι λίγο πιο δύσκολο να ενταχθούν σε ένα χώρο.

Δείτε 6 διαφορετικούς τρόπους για να βάλετε τους στρογγυλεμένους καναπέδες σας στο χώρο και να υιοθετήσετε μια μοντέρνα διακόσμηση στο σαλόνι σας.

Προσθέστε και άλλες σρογγυλές επιφάνειες Μια πολύ καλή διακοσμητική συμβουλή είναι να προσθέσετε στο χώρο σας και άλλα έπιπλα με γωνίες ή με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες.

thehomeissue_kanapes1 (1)

thehomeissue_kanapes03

Αν έχετε καναπέ που δημιουργεί καμπύλη καλό θα ήταν να επιλέξετε στρογγυλό τραπέζι ενώ μπορείτε να προσθέσετε και ένα με δύο ακόμα αντικείμενα με στρογγυλές άκρες.

Αν βάλετε έναν γωνιακό καναπέ με στρογγυλεμένες γωνίες θα πρέπει να αποφύγετε να βάλετε μόνο έπιπλα με αυστηρές ίσιες γωνίες γιατί τότε ο καναπές σας θα δείχνει παράταιρος.

Βάλτε δύο καναπέδες

thehomeissue_kanapes07

Οι στρογγυλεμένοι καναπέδες ταιριάζουν ακόμα καλύτερα ανά ζεύγος. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε τον έναν απέναντι από τον άλλον και στη μέση να βάλετε ένα στρογγυλό τραπεζάκι. Προσπαθήστε να βάλετε τους δύο καναπέδες περίπου στη μέση του δωματίου για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε κύκλο

thehomeissue_kanapes08

Έχοντας έναν καμπυλωτό καναπέ έχετε ήδη δημιουργήσει το μισό ενός κύκλου στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τον κύκλο προσθέτοντας καρέκλες και πολυθρόνες στη συνέχεια του καναπέ.

Βάλτε τον καναπέ να κοιτάει προς τη θέα

thehomeissue_kanapes06

Αν έχετε ωραία θέα από το σαλόνι σας τότε μπορείτε να βάλετε τον καναπέ σας να κοιτάει προς το μπαλκόνι ή την αυλή σας. Επίσης μπορείτε να βάλετε τον καναπέ να κοιτάει προς την τηλεόραση μιας και οι καμπυλωτοί καναπέδες ταιριάζουν καλύτερα σε χώρους με τηλεοράσεις και είναι και πολύ πιο άνετοι.

«Ευθυγραμμίστε» τον με τον τοίχο

thehomeissue_kanapes05

Αν έχετε γωνιακό τοίχο στο σαλόνι σας, τότε ο στρογγυλός καναπές θα ταιριάξει γάντι. Φροντίστε να έχουν και ο τοίχος και ο καναπές την καμπύλη προς την ίδια φορά για να δείχνει η διακόμσηση πιο ομοιόμορφη. Με τη σωστή διακόσμηση και χρησιμοποιώντας μερικές ακόμα στρογγυλεμένες επιφάνειες θα καταφέρετε να έχετε ένα όμορφο σαλόνι με σοφιστικέ λουκ.

Το διαβάσαμε στο spirossoulis.com

5 τρόποι για να είναι καθαρίσεις τα φαναράκια σου από τα κεριά

Ωραία τα κεριά δεν λέω. Και ατμόσφαιρα κάνουν και προσθέτουν στη διακόσμηση, τόσο εντός, όσο και εκτός σπιτιού. Και δεν κοστίζουν και πολύ. Όμως...

Aυτή η φανταστική λάμπα θυμίζει ηλιοβασίλεμα

O Oλλανδός σχεδιαστής Helmut Smits φαντάστηκε ένα εκπληκτικό installation που το ονόμασε Skirting Board Sunset.Σε διάσταση 75 & 35 cm, το συγκεκριμένο plexiglas με...

Διακοσμήστε με τις 10 Top Τάσεις του 2017

Το πρώτο βήμα σε κάθε πλάνο διακόσμησης είναι να αντλήσετε έμπνευση. Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Pinterest!Μερικά χρόνια πριν, όποιος ήθελε...

Οι πιο ωραίες κουζίνες που έχουμε δει, από το Ikea

Συνήθως από το Ikea παίρνουμε βασικά πράγματα και εμπλουτίζουμε τη διακόσμηση με άλλα πιο ιδιαίτερα αντικείμενα ή απλά έρχονται για να συμπληρώσουν μια ήδη...

10 Έξυπνοι Τρόποι για να Βάψετε τους Τοίχους του μικροσκοπικού Δωματίου σας και να...

Μοιραζόμαστε μαζί σας συνδυασμούς χρωμάτων, με τους οποίους μπορείτε να σε ελάχιστο χρόνο να μεταμορφώ…Μοιραζόμαστε μαζί σας συνδυασμούς χρωμάτων, με τους οποίους μπορείτε να...

Εξαφανίστε τα άλατα από την κουζίνα και το μπάνιο με μια εφημερίδα

Τα άλατα στο μπάνιο και την κουζίνα είναι ένα συχνό πρόβλημα που απασχολεί κάθε άνθρωπο που ασχολείται με το σπίτι και τις δουλειές του.Εμείς...
close