,

Ιδέες Για Την Οργάνωση Της Κρεβατοκάμαρας

H σωστή οργάνωση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την χρηστικότητα του χώρου αλλά και την ξεκούραση και τη χαλάρωσή μας.

Μπορείς να βρεις πολλούς και ευφάνταστους τρόπους να οργανώσεις την κρεβατοκάμαρά σου. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιώντας τα ρούχα σου μπορείς να δώσεις χρώμα στο χώρο. Με μια ανοιχτή ντουλάπα, με διάφορα μεγέθη ραφιών, μπορείς να κάνεις μια σύνθεση σε μικρό χώρο που, εκτός από αισθητικά πολύ όμορφη, θα είναι και πολύ λειτουργική, αφού θα βοηθά στην αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων.

Ακόμη, ο χώρος που βρίσκεται κάτω απ’ το κρεβάτι μπορεί να σε βοηθήσει στην οργάνωση του δωματίου. Με την χρήση διάφορων καλαθιών ή συρταριών, μπορείς να αποθηκεύσεις ρούχα. Τέλος, πίσω από την ντουλάπα, αλλά και με διάφορες κατασκευές γύρω από το κρεβάτι, μπορείς να οργανώσεις τα αξεσουάρ και τα φουλάρια σου που, με τα σχέδιά τους, θα δίνουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο.

tetris2 (2)Via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Πως να προστατέψετε τα μικρά φυτά σας από το κρύο και την παγωνιά

Αυτοί είναι οι 7 Λόγοι για να μην Κάνετε μια Ανακαίνιση στο Σπίτι σας