in

Ένα σπίτι από ανακυκλώσιμα υλικά!

To σπίτι κολάζ που βρίσκεται στην πόλη της Βομβάης και παίρνει μια μοναδική προσέγγιση με την πρόσοψή του. Οι S + PS αρχιτέκτονες δημιουργούν το σπίτι κολάζ με το να ανακυκλώνουν τις πόρτες και τα παράθυρα ως μάθημα της ευρηματικότητας και της λιτότητας δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό στην ιστορία που θα διαρκέσει μια άλλη ζωή πιο πέρα.

Καθ ΄όλη τη μελέτη, οι αρχιτέκτονες αναμειγνύουν πράγματα παλιά και νέα μέσα από διάφορα υλικά και στοιχεία ως ένας τρόπος εξισορρόπησης με την αίσθηση της παραδοσιακής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Collage-House-S-PS-Architects-2-600x400

Η λεπτή αίσθηση της πρόσοψης αντιπαρατίθεται με ένα πλαίσιο από σκυρόδεμα που αναδιπλώνεται γύρω από το εξωτερικό του σπιτιού. Σε όλο το σπίτι, λήφθηκαν μέτρα για να ενσωματώσουν και άλλα ανακυκλωμένα υλικά ως ένας τρόπος για να εγκαταστήσουν μια αίσθηση μνημών από περασμένες εποχές.

Collage-House-S-PS-Architects-3-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-4-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-5-600x899

Collage-House-S-PS-Architects-7-600x899

Collage-House-S-PS-Architects-8-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-10-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-11-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-12-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-13-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-14-600x868

Λόγω της εγγύτητας των γειτόνων, μια εσωτερική αυλή σχεδιάστηκε ως ένας τρόπος για να επιτευχθεί προστασία της ιδιωτικής ζωής για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Οι σωλήνες μετάλλων είχαν ενωθεί για να μοιάζουν με μπαμπού σε έναν από τους τοίχους, οι διαρθρωτικές στήλες ήταν κρυμμένες πίσω από τους σωλήνες, που επίσης δρουν ως σωλήνες για το νερό της βροχής και τα δείγματα πλακιδίων χρησιμοποιήθηκαν στο εξωτερικό.

Collage-House-S-PS-Architects-25-600x400

Collage-House-S-PS-Architects-26-600x400

Στην οροφή, ένα κλειστό περίπτερο προσφέρει θέα στην πόλη, ενώ υπάρχουν τα ηλιακά πάνελ στην κορυφή.

design-milk.com

Μη βάζετε ποτέ πατάτες και κρεμμύδια μαζί…Ο λόγος;

Στοκχόλμη: Από παλιό πανεπιστήμιο σε Όμορφο σπίτι