in

Ένα λευκό εσωτερικό με ματ μαύρες πινελιές ταιριάζει με το εξωτερικό του σπιτιού

Το ON Studio έχει σχεδιάσει ένα νέο μοντέρνο σπίτι στο κέντρο του Ισραήλ, το οποίο εμφανίζει μια λευκή πρόσοψη με μαύρα κουφώματα.

Το εσωτερικό του σπιτιού αναπαράγει το εξωτερικό, με συνδυασμό λευκού χρώματος και ματ μαύρες λεπτομέρειες. Τα ψηλά παράθυρα ευθυγραμμίζουν τους τοίχους και αφήνουν άφθονο φυσικό φως στο ανοιχτό σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα.

Η τραπεζαρία είναι επιπλωμένη με μαύρο τραπέζι και γκρι καρέκλες, ενώ λευκά μινιμαλιστικά ντουλάπια και συρτάρια ευθυγραμμίζουν τους τοίχους στην κουζίνα.

Μια πλωτή σκάλα βελανιδιάς συνδέει τα διάφορα επίπεδα του σπιτιού, ενσωματώνει μαύρες σιδερένιες σκάλες στο κάτω μέρος και μεταβαίνει για να γίνει η πλαϊνή τηλεόραση στο σαλόνι.

Η κορυφή της σκάλας ανοίγει σε ένα διάδρομο που οδηγεί σε ένα μικρό καθιστικό. Το κιγκλίδωμα, που αποτελείται από σίδερο και γυαλί, συμπληρώνει την καθαρή και μινιμαλιστική εμφάνιση.

Τα υπνοδωμάτια είναι απλά και φωτεινά με ανοιχτόχρωμους τοίχους, ξύλινες πινελιές και φυτά.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και ενσωματωμένη ντουλάπα. Το γυαλί με ρίγες με σίδερο σκελετό χωρίζει αυτές τις περιοχές χωρίς να κρύβει το φως.

Mατ μαύρα πλακάκια μεγάλου σχήματος ευθυγραμμίζουν τον τοίχο πίσω από την τουαλέτα. Η ματαιοδοξία του ξύλου συμπληρώνεται με ένα γκρίζο νεροχύτη δοχείου και ο χαλκός εξοπλισμός προσθέτει ένα μεταλλικό στοιχείο.

contemporist.com

Το «στρουμφόσπιτο» που χτίστηκε με 180 ευρώ!

Παραμυθένια σπίτια της βρετανικής επαρχίας